Prodej chalupy, Mšeno, 175 m2 (ID: 1907602)

Mšeno

5 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 926 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Exkluzivní partneři v Mšeně

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám příležitost stát se majitelem historické chalupy v malebné obci Sedlec u Mšena, situované na okraji Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko – Máchův kraj. Tento kouzelný dům, jehož dějiny sahají až do roku 1865, v sobě ukrývá půvab dávných časů spolu s prvky pro komfortní život.

Tato nemovitost se rozprostírá na pozemku o rozloze 834 m2, nabízí bydlení s dispozicí 3+kk a celkovou podlahovou plochu 175 m2, která zahrnuje i prostornou dílnu a garáž. Během posledních pěti let prošel dům významnou rekonstrukcí, při které byla kompletně rekonstruována střecha včetně nového laťování, paropropustné fólie, doplněnou o instalaci nových skleněných průlezů a střešního okna. Nově vyzděné komíny dle aktuálních bezpečnostních norem s novými vložkami, celkem třemi, přičemž každá je určena pro jedna kamna. Navíc jsou v komínech připraveny odbočky pro možné napojení v případě úpravy podkroví.

Interiér domu je dokonale sladěn s chalupářským životním stylem, přičemž kuchyň je vybavena vším, co potřebujete pro vaření, tzn. sporák, vestavěná myčka, vestavěná lednice, průtokový ohřívač vody k dřezu. Nová krbová kamna v obývacím pokoji přidávají na útulnosti během chladných večerů. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem a má přípojku pro pračku. Velkou výhodou je samostatné WC.

Venkovní prostor je ztělesněním kouzla venkova s novou zámkovou dlažbou, pergolou a venkovní kuchyní, kde si můžete užívat snídaně na čerstvém vzduchu nebo večerní grilování s přáteli. K dispozici je také nový dřevník s kapacitou cca 19 kubíků dřeva. Statika původní pískovcové opěrné zdi byla pečlivě upravena, došlo k přidělání dvou nových opěrných zdí, které zvětšují rovinatou plochu zahrady pro Vaše pohodlí a zábavu.

Navíc, půdní prostor o výměře 138 m2 nabízí ideální příležitost pro realizaci nového podlaží podle vašich přání a snů. Představte si, že si zde vytvoříte další obytný prostor, ateliér nebo prostornou pracovnu či hernu.

Lokalita Sedlec u Mšena je skutečným skvostem – nachází se na jihovýchodním okraji Chráněné krajinné oblasti Kokořínsko, což zaručuje nejen krásnou přírodu, ale i nepřeberné množství aktivit. S Mšenem, Mělníkem, Mladou Boleslaví, a dokonce Prahou v dosahu, nabízí tato nemovitost perfektní kombinaci klidu venkova a přístupu k městskému životu. Co se týče dopravní dostupnosti, Sedlec u Mšena nabízí skvělé spojení. Autem se dostanete za 15 minut do Mělníka, za 25 minut do Mladé Boleslavi a Praha je vzdálena cca 50 minut předpisovou rychlostí.

Tato chalupa je perfektním místem pro zájemce, kteří chtějí spojit pohodlí tradičního bydlení s kouzlem historie a přírody. Nejenže získáte nádherný domov pro sebe a svou rodinu, ale také investici do budoucna, díky možnosti rozšíření půdního prostoru podle vlastních představ a potřeb.

Parametry domu

Cena
5 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Mšeno
ID
00107
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
113 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
175 m2
Plocha nemovitosti
834 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Realitní Klinika

Realitní Klinika

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Mšeně?

Podobné nemovitosti