Prodej rodinného domu, Kardašova Řečice, Míru, 263 m2

Míru, Kardašova Řečice

3 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 156 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Kardašově Řečici

Informace k domu

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům se zahradou v Kardašově Řečici.
Objekt je umístěn pouze 100 m. od náměstí, veškerá občanská vybavenost je pár kroků od domu.
Jedná se o dvoupodlažní zděnou budovu, která byla vystavěna kolem roku 1920. S domem se pojí zajímavá historie, protože v minulosti sloužil jako modlitebna Českobratrské církve evangelické, jejíž prvky jsou dodnes dochované ve vrchním nevyužívaném patře.
V přízemí se nachází obytná část o výměře 133 m2 a dispozici 4+1 se dvěma koupelnami a technickou místností, většina obytné části prošla rekonstrukcí v roce 2019, a to včetně výměny rozvodů.
Napojeno na veřejný vodovod i kanalizaci, vytápění řešeno elektrickým kotlem s napojením na radiátory a podlahové topení, v kuchyni se navíc nachází kanadská krbová kamna.
K domu náleží zahrada za domem o ploše 107 m2 s terasou, na kterou je vchod z kuchyně a chodby. Ze zahrady je dále vstup do 3 malých skladů a dílny.
Objekt je ideální k trvalému bydlení nebo také ke kombinaci s podnikáním, protože dům je umístěn na frekventovaném místě v těsné blízkosti centra města. Pracovna v přízemí a celé vrchní patro může sloužit odděleně od obytné části bez narušení soukromí.

Parametry domu

Cena
3 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Míru, Kardašova Řečice
ID
2023074
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
263 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha nemovitosti
327 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Dana Verešová Šašková

Dana Verešová Šašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kardašově Řečici?

Podobné nemovitosti