Prodej rodinného domu, Horní Bříza, Třída 1. máje, 210 m2 (ID: 1907243)

Třída 1. máje, Horní Bříza

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Horní Bříze

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Luxusní a velice prostorný RD s možností dvougeneračního bydlení či kombinace bydlení a podnikání. Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům, který byl podroben kompletní a pečlivé rekonstrukci. Nachází se na prestižní adrese v srdci Horní Břízy, kde máte vše na dosah a přitom nabízí dokonalý klid a soukromí. Dům s celkovou podlahovou plochou přibližně 252 m nabízí perfektní možnosti i pro dvougenerační bydlení nebo kombinaci bydlení a podnikání díky samostatným nebytovým prostorám s vlastním vstupem.

Dispozice domu 5+kk zahrnuje čtyři samostatné pokoje a obývací pokoj propojený s moderně vybaveným kuchyňským koutem. V přízemí se kromě obývacího pokoje s kuchyňským koutem nachází ložnice, koupelna s toaletou a vstupní hala, která umožňuje přístup jak do soukromých prostor domu, tak do nebytových prostor vhodných pro další byt 2+kk, kanceláře nebo provozovny. Zároveň se odsud dostanete i do sklepa. Z obývacího pokoje je přímý vstup na prostornou terasu o velikosti cca 13 m, což je ideální místo pro relaxaci.

Podkroví nabízí tři pokoje, druhou koupelnu s WC a přístup na další terasu (balkon) o velikosti cca 13 m s výhledem na celý pozemek i okolí. Dům je částečně podsklepený, vytápění a ohřev vody zajišťuje kombinovaný plynový kotel s akumulační nádrží, což zajišťuje nízké náklady. Kvalita rekonstrukce je na vysoké úrovni s důrazem na detail a funkčnost, stav nemovitosti je velmi dobrý, což umožňuje ihned se nastěhovat bez dalších nutných investic.

Nebytové prostory lze jednoduše využít jako další byt 2+kk s možností rozšíření o garáž, kdy by bytová jednotka disponovala dvěmi samostatnými pokoji, koupelnou s WC, obývací pokojem a kuchyní s jídelním stolem. Tento prostor lze využít i k podnikání, například kadeřnictví či jiné služby nebo jako provozovna atd. s vlastním vstupem. Nemovitost je v osobním vlastnictví a je k dispozici za cenu 9 900 000 Kč. Tento domov nabízí soukromí, prostor a flexibilitu pro vaše potřeby a přání. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost školy, školky, nákupní a sportovní možnosti, bankomat a vše co ke kvalitnímu životu potřebujete. V Plzni jste za pár minut autem i autobusem.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky kontaktujte makléře. Těším se na vaši návštěvu a jsem přesvědčen, že tento dům bude ideálním místem pro váš nový domov. Nabízíme také bezplatnou pomoc s financováním za zvýhodněných podmínek.

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Třída 1. máje, Horní Bříza
ID
23
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
238 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
210 m2
Plocha nemovitosti
691 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel  Cink

Pavel Cink

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Horní Bříze?

Top nabídky

Podobné nemovitosti