Pronájem bytu 3+kk, Karlovy Vary, Dr. Davida Bechera, 76 m2 (ID: 1904893)

Dr. Davida Bechera, Karlovy Vary

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Karlových Varech

Informace k bytu

Pronájem bytu 3+kk, 76 m², Karlovy Vary, Dr. Davida Bechera

Nádherný a skvěle umístěný byt 3+kk, 76 m² v Karlových Varech čeká právě na vás! Nachází se na prestižní adrese ulice Dr. Davida Bechera, což je srdce města, kde pulsují nejžhavější trendy a události. Tento byt je kombinací elegance, pohodlí a praktičnosti.

Vstupte do světlého a vzdušného bytu, kde měkké sluneční paprsky pronikají do každého koutu. Představte si, jak se probouzíte za zvuku městského ruchu a užíváte si své první kávy dne s výhledem na město. To je skutečně zážitek, který si zasloužíte.

Dům je pečlivě udržován a čistý, což zaručuje, že zde budete mít klid a pohodlí. A to není všechno. Máte veškerou občanskou vybavenost doslova na dosah ruky. Obchody, restaurace, kavárny, knihovna, lékárna a mnoho dalších jsou jen pár kroků od vašeho bytu.

A co se týče ceny? Nabízíme férové podmínky: čistý nájem za pouhých 12.000 Kč, záloha za služby je 1.100 Kč pro jednu osobu, každá další osoba + 500 Kč. Kauce je 20.000 Kč a provize RK 12.000 Kč.

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Dr. Davida Bechera, Karlovy Vary
ID
866524
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
76 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Nikolas  Mareček

Nikolas Mareček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti