Prodej rodinného domu, Štíty, Cotkytelská, 170 m2 (ID: 1904115)

Cotkytelská, Štíty

3 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 203 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Štítech

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Představuji vám ke koupi prostorný rodinný dům ve městě Štíty. Dům byl postaven v roce 1963, je celkově podsklepen a nabízí další dvě obytné nadzemní podlaží. Zastavěná plocha domu je 205 m2 a pozemek, který jej obklopuje, nabízí krásné soukromí o výměře 2595 m2. Aktuální dispozice domu je 5+1 a nabízí užitnou plochu pro bydlení 170 m2 plus garáž a sklepní prostory.

Vstup do domu je skrze verandu do vstupní haly, ze které se dostanete do prvního podlaží, ale také do suterénu. Zde je k dispozici garáž pro jedno osobní auto, prádelna, uhelna a ostatní technické zázemí.

První nadzemní podlaží sestává z velkorysé haly, kuchyně, dvou prostorných obytných pokojů, z nichž jeden je propojen s kuchyní. Koupelna je vybavena sedací vanou a toaletou. K dispozici je také menší spíž. Podlahy obytných pokojů jsou parketové a ostatní plochy jsou převážně betonové.

Druhé nadzemní podlaží, do kterého je přístup opět ze schodiště je tvořeno třemi samostatnými pokoji. Dříve zde byla funkční kuchyňka s přímým vstup na zasklenou verandu, odkud je krásný výhled na zahradu i město Štíty.

V domě jsou okenní výplně původní vyjma některých oken v prvním NP. Dům je napojen na přípojku plynu a elektřiny. Veškeré odpady jsou staženy do septiku. K dispozici je vlastní kopaná studna o průměru 150 cm. Vytápění domu včetně ohřevu vody je zajištěno plynovým kotlem, který byl instalován v roce 2013. Dům je ideální k rekonstrukci dle svých představ a s ohledem na celkovou dispozici je také vhodný pro dvougenerační bydlení.

Město Štíty leží ve vzdálenosti 21 km západně od města Šumperk a 17 km od města Zábřeh. Žije zde přibližně 2 000 obyvatel a nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně četného autobusového spojení. Nemovitost bude uvolněna dle společné dohody.
Pokud vás tato velmi zajímavá nemovitost zaujala, tak se mi ozvěte a domluvíme si společnou prohlídku. V případě více zájemců bude rozhodovat nejlepší nabídka.

Parametry domu

Cena
3 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Cotkytelská, Štíty
ID
0083-NP04154
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Zdeněk Šupina

Zdeněk Šupina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Štítech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti