Prodej chaty, Bělá pod Bezdězem, Mladoboleslavská, 93 m2

Mladoboleslavská, Bělá pod Bezdězem

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Bělé pod Bezdězem

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej dvojpodlažní zděné chaty s garáží a balkonem, ulice Mladoboleslavská, Bělá pod Bezdězem. Podle územního plánu plocha BI – plochy pro bydlení (individuální bydlení v rodinných domech – městské).
Přízemí: z části zapuštěné do svahu, tvořeno garáží, pracovnou a dvěma sklepy, z nichž jeden je samostatně přístupný ze zahrady.
Patro: obývací pokoj se vstupem na balkon a dále na zahradu, kuchyně, jídelna, ložnice, předsíň, koupelna s vanou a samostatné WC.
Střecha sedlová s mírným sklonem a se vstupem na nízkou půdu z exteriéru. Kolem domu udržovaná zahrada s altánem.
Objekt napojen na elektrickou síť, obecní vodovod i kanalizaci, vytápění řešeno kotlem na tuhá paliva. Plynová přípojka v dosahu (cca 50m).
V obci veškerá občanská vybavenost, výborná dopravní dostupnost do Mladé Boleslavi - zastávka autobusu i vlaku do 5 minut pěší vzdálenosti. Ideální spojení města a přírody. Pro více informací volejte tel: 773688169

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
Mladoboleslavská, Bělá pod Bezdězem
ID
003871
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
93 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
93 m2
Plocha nemovitosti
826 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

JUDr. Josef Křen

JUDr. Josef Křen

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Bělé pod Bezdězem?

Podobné nemovitosti