Prodej chaty, Sázava, 35 m2 (ID: 1903266)

Sázava

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Sázavě

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej z insolvenčního řízení nejvyšší nabídce!
Jedná se o přízemní, dřevěný, nepodsklepený objekt rodinné rekreace s využitým podkrovím pod sedlovou střechou krytou šindelem. Objekt je situovaný do nepravidelného tvaru, nachází se v okrajové části města Sázava, v místní části Bělokozly, v chatové oblasti zástavbě jako samostatně stojící. Předmět ocenění se nachází na adrese: Bělokozly č.e. 54, 285 06 Sázava - Bělokozly. Pozemek pod objektem, p.č. St. 105 - zastavěná plocha a nádvoří, je ve vlastnictví jiných subjektů, není předmětem prodeje. Objekt je situován v mírně sklonitém terénu s přístupem po nezpevněných pozemcích (pouze pro pěší) p.č. 625/1 - ostatní plocha a p.č. 620/1 - lesní pozemek, které jsou rovněž ve vlastnictví jiných subjektů (přístup není právně zajištěn). Zpevněná komunikace se nachází ve vzdálenosti cca 1,7 km od předmětu dražby.
Objekt je napojen na inženýrské sítě: elektro a vlastní žumpa na vyvážení. Dle sdělení účastnice místního šetření a informací ČSÚ ve městě Sázava je dále možné napojení na tyto inženýrské sítě: hloubková kanalizace, obecní vodovod a plynové vedení.
Objekt sestává z jedné bytové jednotky o velikosti 3+kk s podstandardním sociálním zařízením.
Základy: smíšené s izolací
Podezdívka: -
Obvodové stěny: dřevěná
Stropy: dřevěné trámové s rovným podhledem
Zastřešení sedlový krov
Krytina: šindel
Klempířské konstrukce: žlaby - svody pozinkované
Úprava povrchů: vnitřní tapety bez omítek
FASÁDNÍ vápenné hladké omítky
Schodiště: dřevěné dřevěné stupně
Dveře: dřevěné
Okna: dřevěná jednoduchá
Podlahy: prkenné původní, dřevotřískové desky, betonové
Vytápění: lokální kamna na tuhá paliva
Elektroinstalace: 220V
Rozvod vody: -
Zdroj teplé vody: -
Rozvod propan-butanu ano
Kanalizace: WC
Záchod: splachovací (bez přívodu vody)
Okenice: ano
Ostatní: krb

Původní stáří objektu je dle dostupných podkladových materiálů, místního šetření a dle sdělení účastnice místního šetření přes 30 roků. V průběhu své celkové životnosti objekt pravděpodobně procházel postupně rekonstrukcemi a modernizacemi prvků krátkodobých životností. V 90. letech byla vyměněna nová střešní krytina včetně klempířských konstrukcí. Dále objekt procházel jen běžnou údržbou prvků krátkodobých životností, která byla v posledních letech značně zanedbaná. Celkový technický stav a údržbu lze ke dni ocenění uvažovat jako stavba se zanedbanou údržbou (předpoklad provedení menších stavebních úprav).
Při místním šetření nebylo zjištěno příslušenství stavby hlavní, neboť pozemek je ve vlastnictví třetí osoby a není předmětem prodeje.
Dle místního šetření, informací objednavatele a dle dalších dostupných podkladových materiálů nejsou s draženými nemovitými věcmi spojeny žádná práva či závady.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Sázava
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petra Menšíková

Petra Menšíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Sázavě (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti