Prodej rodinného domu, Písek - Budějovické Předměstí, K Lipám, 126 m2 (ID: 1903219)

K Lipám, Písek, Budějovické Předměstí

16 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 80 064 Kč /za měsíc

(možnost převzetí hypotečního úvěru s úrokovou sazbou 2,6%, zbývající délka fixace 8 roků)

Exkluzivní partneři v Písku

Informace k domu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji novostavbu luxusního rodinného domu v Písku na Hradišti ul. K Lipám. Nabízená nemovitost je součástí uzavřeného rezidenčního areálu.

Dispoziční řešení domu je 4+kk s garáží, terasou, bazénem a zahradním domkem. Nebylo zde šetřeno na zařizovacích předmětech a vybavení, které je součástí prodeje. Tento tzv. chytrý dům je vybaven technologiemi, které Vám zvýší pohodlí užívání domu, zaručí so nejvyšší bezpečí a sníží náklad na provoz.

V přízemí domu je zádveří, ze kterého je vstup do garáže a dále pak do přízemních prostor, které jsou tvořeny obývacím pokojem volně spojeným s obytnou kuchyní. Velmi vkusná kuchyňská linka je vybavena spotřebiči AEG nejvyšší třídy a vestavnou americkou lednicí Liebherr ECBN. Milovníci vaření si přijdou na své, je zde dostatek pracovních i úložných prostor. Z obývacího pokoje je vstup na terasu, na které je bioklimatická pergola, která Vám zajistí soukromí, ale hlavně příjemné klima v letních měsících, její jednotlivé žaluzie a lamely střechy jsou na dálkové ovládání. Jistě oceníte, že z kuchyně i z obývacího pokoje volně vstupujete k zastřešenému bazénu se slanou vodou a můžete pokračovat dále na zahradu. Zastřešení bazénu je jedno z nejnižších, takže Vás na pozemku neruší nevzhledná konstrukce.

Pod otevřeným schodištěm je praktická spíž. V přízemí je koupelna s toaletou a sprchovým koutem.

V patře jsou tři ložnice, každá se svým vstupem. Dále je zde velkorysá koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou. Nejen dámy okouzlí prostorná šatna.

Všechna okna v domě jsou s předokenními žaluziemi. V domě jsou jednotné dubové podlahy kvalitní zn. Esco. V koupelnách jsou zařizovací předměty zn. Villeroy & Boch a Hansgrohe. V celém domě je podlahové topení a klimatizace.

Parkovat můžete v garáži, před garáží a na dvou parkovacích místech před domem.

Zahrada je zatravněna, její hranice jsou definovány živým habrovým plotem. Na zadním konci zahrady je zděný zahradní domek, který slouží pro uložení zahradní techniky a nářadí. V domě může zůstat dle dohody veškeré zařízení. Tzn. vezmete si své osobní věci a můžete hned bydlet. Navíc Vám můžeme nabídnout převzetí hypotečního úvěru s bezkonkurenční úrokovou sazbou a fixací ještě sedm roků.

Doporučujeme Vám prohlédnout si fotogalerii, jejíž součástí jsou 2D a 3D půdorysy. Součástí inzerátu je video, některé realitní servery jeho inzerci však neumožňují, rádi Vám ho na vyžádání zašleme.

Parametry domu

Cena
16 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
možnost převzetí hypotečního úvěru s úrokovou sazbou 2,6%, zbývající délka fixace 8 roků
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
K Lipám, Písek, Budějovické Předměstí
ID
J10108
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
169 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
106 m2
Podlahová plocha
126 m2
Plocha nemovitosti
280 m2
Plocha zahrady
280 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 54 lidí

Prodejce

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Písku?

Podobné nemovitosti