Pronájem bytu 4+kk, Brno - Židenice, Blatnická, 78 m2

Blatnická, Brno, Židenice

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(provizi hradí nájemce)

Exkluzivní partneři v Brně

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k pronájmu prostorný, plně vybavený byt 4+kk o obytné ploše 78 m² s balkónem a sklepní kójí. Byt se nachází v 9. patře s orientací na západ, což nabízí úchvatný výhled na celé město Brno. Díky omezením ze strany města je zajištěno, že váš výhled nebude nikdy zastiňován žádnou novou výškovou budovou.

Interiér bytu prošel nedávnou rekonstrukcí chodby, koupelny, toalety a jednoho pokoje. Koupelna je vybavena speciálním bojlerem, který umožňuje individuální nastavení teploty vody pro okamžitý komfort. V nabídce je vybavená kuchyň.

Byt se nachází v klidné lokalitě brněnských Vinohradů, je ideální pro rodinu s dětmi ovšem také jako studentské bydlení. 2 minuty chůze od bytu je zastávka MHD a do centra Brna se dostanete za 20-30 minut.

Tento byt prošel kompletní rekonstrukcí elektrických obvodů a oken. Celkové měsíční náklady spojené s užíváním bytu včetně fondu oprav činí cca 8.000 Kč + elektřina. V bytě jsou měděné stoupačky a na fondu oprav se nachází přeplatek.

Majitel provádí v bytě lehké rekonstrukce a úpravu interiéru. Z tohoto důvodu bude k nastěhování od 1.7.2024

Budeme se na Vás těšit na osobní prohlídce. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
provizi hradí nájemce
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Blatnická, Brno, Židenice
ID
59261
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
78 m2
Patro
9.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Brně?

Podobné nemovitosti