Prodej rodinného domu, Jistebník, 184 m2

Jistebník

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Jistebníku

Informace k domu

Nabízíme Vám rodinný dům typu bungalov, s obytnou plochou 184 m2, dispozicí 5+kk, bazénem a dvojgaráží na pozemku o velikosti 4 086 m2. Dům nabízí pohodlné bydlení náročnější klientele, kombinace jeho velikosti, umístění, vybudovaného zázemí a použitých materiálů vytvářejí luxusní a harmonický celek.

Dům byl postaven před cca deseti lety, je nepodsklepený, zděné konstrukce jsou z Porothermu s vnějším kontaktním zateplovacím systémem. Střecha domu je valbová se střešní krytinou Tondach glazura. Dům má podlahové vytápění ve všech místnostech, je vytápěn pomocí tepelného čerpadla (typ ZEM-VODA). Měsíční náklady na provoz celého domu (elektřina + voda) jsou cca 5.000 Kč/měs.

Dům je nabízen jako kompletně vybavený, včetně zahradní techniky, nářadí a veškerého dalšího vybavení.

Dům je velmi důmyslně dispozičně řešený. Všechny pokoje jsou příjemně prostorné, neprůchozí, ze tří pokojů je přímý vstup na prostornou terasu s nádherným výhledem na Beskydy a s vyhřívaným bazénem o velikosti 8 x 4 m. Terasa je orientovaná na jih a disponuje elektricky ovládaným zastřešením. Další terasa je pak vybudována v severozápadní části domu.
Kuchyň je vybavena kvalitními spotřebiči. Koupelna je příjemně prostorná, nadstandardně vybavená a najdete v ní nejen sprchový kout a vanu, ale také infrasaunu.

Na rozlehlém, mírně svažitém pozemku je vybudován malý domeček, který může sloužit jako odkládací prostor pro zahradní techniku. Pozemek může nový majitel rozdělit a využít jej i jako další stavební parcelu. Zahrada je oplocená, vjezd na pozemek je přes el. ovládanou bránu.

Dům se nachází v klidné části obce Jistebník, příjezdová cesta je obecní, celoročně udržovaná.

Tato nemovitost Vám nabídne nadstandardní bydlení v obci s kompletní občanskou vybaveností, v blízkosti nádherné přírody, ale zároveň výbornou dostupnost do Ostravy (15 min.), do Frýdku Místku (25 min), do Bílovce (10 min).

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Vážným zájemcům doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Jistebník
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
184 m2
Plocha nemovitosti
4086 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lucie Laufersweilerová

Lucie Laufersweilerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jistebníku?

Podobné nemovitosti