Prodej ubytování, Doksy - Staré Splavy, 862 m2

Doksy, Staré Splavy

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info o ceně v RK.)

Exkluzivní partneři v Doksech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Prodej chatové osady Staré Splavy, Doksy

Pokud hledáte vhodnou investiční příležitost, máme pro vás jedinečnou nabídku, která váš budoucí investiční záměr určitě splní. Nabízíme vám ke koupi zavedenou a prosperující chatovou osadu "Čtyřlístek" ve Starých Splavech.

Chaty se nachází ve velmi vyhledávané a krásné lokalitě u Máchova jezera. Středisko je provozováno mnoho let, má zavedenou a stále se vracející klientelu. V areálu se nachází 24 samostatných chat se dvěma ložnicemi (2 a 3 lůžka), vlastním sociálním zařízením a zastřešenou terasou. V hlavní budově je kuchyň, jídelna a bar s krbem, byt pro správce a technické zázemí.

V kempu jsou dětské herní prvky (prolézačky, trampolína, lanovka a spousta dalšího), dále zde můžeme najít volejbalové hřiště, pingpongový stůl nebo venkovní posezení.

Jedná se o jedinečnou a neopakovatelnou nabídku v této lokalitě. Případné financování vám zajistíme za výhodných podmínek. Neváhejte a domluvte si prohlídku s makléřem. Více informací v RK.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně v RK.
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Doksy, Staré Splavy
ID
807446
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
862 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miroslav Chobotský

Miroslav Chobotský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Doksech (okr. Česká Lípa)?