Pronájem bytu 1+kk, Klíčany, Na Cihelně, 40 m2

Na Cihelně, Klíčany

12 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 3.944 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka)

Exkluzivní partneři v Klíčanech

Úklidové služby

Informace k bytu

Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.


Nabízíme k pronájmu byt 1+kk, o celkové výměře 40 m², ve 2. nadzemním podlaží cihlového domu v klidné části obce Klíčany (Praha-východ). Byt je pronajímán nezařízený nábytkem a Vy si tak můžete interiér zařídit podle vlastního stylu. Kuchyňská linka je vybavena základními spotřebiči (lednice, trouba, varná deska, digestoř) a je umístěna v rohu obytné místnosti, ze které je umožněn vstup na balkón s výhledem do vnitrobloku. Místnost je navíc orientovaná na oblíbenou jihozápadní stranu a prostor je tak příjemně prosluněný. Koupelna s vanou je laděna do světlých tónů. Uvnitř se nachází také toaleta, žebříkový radiátor a pračka značky Indesit. Bezproblémové parkování budete mít zajištěné díky venkovnímu parkovacímu stání, které k bytu náleží. Dům se pyšní energetickou náročností třídy B – velmi úsporná.


Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a k dispozici k nastěhování od 1.8.2024.


Lokalita nabízí základní občanskou vybavenost a dobrou dopravní dostupnost. Z autobusové zastávky, která se nachází jen kousek od domu, se do 15 minut dostanete ke stanici metra C - Kobylisy. Do Prahy se rychle dopravíte i autem. V docházkové vzdálenosti je školka, dětské hřiště, sportoviště, městský úřad, restaurace nebo knihovna. Za netradičním zážitkem můžete vyrazit do nedalekého kukuřičného bludiště, které je určené pro všechny, kteří mají rádi zábavu a přírodu.


Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 3.944 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci pro agenturu ve výši jedné měsíční platby a dvojitou vratnou kauci .


Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka). Děkujeme.

Parametry bytu

Cena
12 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 3.944 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemníka
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Na Cihelně, Klíčany
ID
2309 1286 1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
40 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Veronika Roubíčková

Veronika Roubíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Klíčanech?

Podobné nemovitosti