Prodej rodinného domu, Prostějov, Čs. armádního sboru, 230 m2

Čs. armádního sboru, Prostějov - Vrahovice

3 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 632 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Prostějově

Informace k domu

Nabízíme k prodeji řadový zděný RD se 2 bytovými jednotkami, hospodářskými budovami, dílnou a velkou zahradou v Prostějově – Vrahovicích. Celková výměra parcely 1891 m2, zastavěná plocha cca 200 m2, podlahová plocha cca 230 m2, užitná plocha vč. sklepu cca 314 m2.

Dům byl postaven přibližně v r. 1936, je dvoupodlažní ve tvaru L, s půdou, částečně podsklepený. V letech 1968-1970 proběhla nástavba 2.NP dvorního křídla a oprava prvního podlaží dvorního křídla. V roce 2014 nová plastová okna (dvojsklo), provedena nová fasáda domu se zateplením, v r. 2022 nový el. bojler, nový plynový kotel, nová kuchyňská linka v bytě 4+1.

V domě jsou 2 bytové jednotky, které jsou oddělené, ale mají společný hlavní vstup z průjezdu domu. Bytová jednotka v přízemí v uliční části a ve 2NP ve dvorní přístavby s dispozicí 4+1, která je k možnému užívání. Ve 2NP uliční části je bytová jednotka 3+1, kterou užívat nelze, je kompletně k rekonstrukci.

Bytová jednotka 4+1 má v přízemí pokoj, pokoj se šatnou, halu, samostatné WC, koupelnu, technickou místnost (plyn. kotel, el. bojler, místo pro pračku) a 2x hobby místnost, využívanou jako sklad a dílnu. Schodiště z haly vede do 2.NP, kde jsou další dva pokoje, kuchyň a spíž. Z pokoje je vstup na balkon.
Bytová jednotka 3+1 ve 2NP má 3 pokoje, kuchyň, koupelnu s WC, spíž a chodbu.

Dům je zděný, tl. zdiva 30 a 45 cm se zateplením, střecha sedlová a pultová, krytina pálená taška, stropy dřevěné trámové, v přístavbě hurdiskové, fasáda nová zateplená, okna nová plastová, vstupní dveře plastové, klempířské prvky pozink, na podlaze beton, PVC, parkety a dlažba.
Na dům navazují hospodářské budovy, dílna, sklad, dvůr a zahrada.

IS – el., plyn, obecní vodovod, jímka (obecní kanalizace před domem), studna Vytápění plyn. kotel, ohřev vody el. bojler – pouze v bytové jednotce 4+1, v bytě 3+1 je topení, el. i voda nefunkční.

Parkování v průjezdu domu, na dvoře nebo na nájezdu před domem. Pozemek je oplocený.
RD možné využít k bydlení, dvougeneračnímu bydlení i podnikání.
Dům se nachází v okrajové části obce, okolní zástavbu tvoří rodinné domy.
V obci autobus, vlak, MŠ, ZŠ, obchody, lékaři, restaurace, hřiště, koupaliště.
Cena vč. provize RK a právního servisu.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce.
Kompletní informace o stavu nemovitosti obdržíte u makléře, veškeré uvedené údaje jsou pouze informativní.

Parametry domu

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Čs. armádního sboru, Prostějov - Vrahovice
ID
9627
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
314 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
230 m2
Plocha nemovitosti
1891 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Ing. Ivana Petrlová

Ing. Ivana Petrlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově?

Podobné nemovitosti