Pronájem bytu 1+kk, Ostrava, 30. dubna, 31 m2 (ID: 1901623)

30. dubna, Ostrava

7 499 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ záloha na služby 1.479,- Kč/měs.; + elektřina, příp. internet; Jistota: 2x nájem vč. služeb; + provize RK - více v textu)

Exkluzivní partneři v Ostravě

Informace k bytu

Chcete se probouzet a mít celou Ostravu doslova jako na dlani? Chce mít nejkrásnější výhled na Beskydy, historické centrum města či Dolní oblast Vítkovice? Ať už hledáte studentské bydlení, zrovna jste sami či to chcete mít blízko do práce a příliš toho neřešit, tak tady nešlápnete vedle. Nejen, že budete mít Ostravu na dlani při pohledu z nejvyššího 17. patra domu (kde bydlí slušní lidé a všude jsou kamery), ale když sjedete dolů jedním ze dvou nových moderních výtahů, tak v pěší dostupnosti najdete opravdu vše, na co si vzpomenete. Supermarket Albert, lékárny, úřady, lékaře, různé kavárny, výborné restaurace, blízké školy a především tramvajovou zastávku MHD – Důl Jindřich přímo v centru, která se nachází 10 sekund pěšky od bytu. Bytová jednotka o dostatečné dispozici 1+kk s podlahovou plochou 31 m² se totiž nachází skutečně v centrální části města Ostravy.

Součástí pronájmu je rovněž vybavení, které můžete vidět na fotografiích, a které zahrnuje mj. pračku, el. vařič, ledničku, rozkládací postel s novými matracemi, úložný obývací nábytek, barový pult se stoličkami nebo také šatní skříň. Proto s trochou nadsázky Vám bude stačit 1 kufr s oblečením a přijímač televizního či rozhlasového vysílání, abyste se v bytě necítili osamoceni :-) Byt dále disponuje 3 samostatnými komorami vedle bytu (viz přiložený půdorys), což je další devízou tohoto bydlení ve výškách. Jednu komoru můžete zaplnit zavařeninami od maminky, do druhé schovat třeba kolo a do třetí klidně zavřít nepohodlnou návštěvu... Toto neberte prosím jako návod, využití komor necháme zcela na Vás :-)

A teď chvilku řečí čísel, abyste viděli, že nejsme fanoušky žádných skrytých poplatků:
- byt si můžete pronajmout za skvělých 7.499,- Kč/měs.;
- k tomu připočtěte zálohu na služby pro 1 osobu ve výši 1.479,- Kč/měs. (2. osoba + 499,- Kč/měs.);
- elektřinu cca 500,- Kč/měs. a internet od 250,- Kč/měs.;
- a to znamená, že můžete bydlet se vším všudy jen lehce přes 9.500,- Kč bez dalších poplatků a služeb a ještě uspořit za spoustu vybavení :-)
Aby to nebylo tak jednoduché, tak Vám pronajímatel uschová kauci ve výši 2 nájmů včetně služeb (19.000,- Kč) a naše „realitka“ si naúčtuje provizi ve výši 12.100,- Kč vč. DPH.
No prostě běžný standard :-)

Přijďte se tedy o výhodách tohoto bytu přesvědčit na vlastní oči. Rádi s Vámi probereme také veškeré podrobnosti k výše popsanému i nepsanému. Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Těší se na Vás tým FRANZ REALITY.

Parametry bytu

Cena
7 499 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ záloha na služby 1.479,- Kč/měs.; + elektřina, příp. internet; Jistota: 2x nájem vč. služeb; + provize RK - více v textu
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
30. dubna, Ostrava
ID
0248
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
31 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FRANZ REALITY

Nádražní 879/27, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Jakub Franz

Bc. Jakub Franz

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti