Prodej chalupy, Rokytnice nad Jizerou, 65 m2 (ID: 1901473)

Rokytnice nad Jizerou

5 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 499 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rokytnici nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji útulnou roubenou chlupu v Dolní Rokytnici, stojící na vlastním pozemku v klidné části obce s krásným panoramatickým výhledem, vzdálenou 100m od lyžařského vleku.
Dispozice: zádveří, chodba, kuchyň, obytný pokoj, ložnice, koupelna se sprchovým koutem, WC, komora, technická místnost, schody na půdu, velká půda vhodná na přestavbu v obytnou. Chalupa je v dobrém stavebně-technickém stavu s orientací k jihu a je dobře přístupná po obecní asfaltové komunikaci. Do centra Rokytnice je to cca 10 min chůze. Vhodné na zimní i letní rekreaci. V nejbližší době se plánuje spojení lyžařských středisek Studence, Harrachova a Lysé hory v jedno velké lyžařské centrum a vybavit ho novou technologií zasněžování. Jedinečná příležitost, jak si zalyžovat na svazích Rokytnice a být do 5 min na vleku.

Parametry domu

Cena
5 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Rokytnice nad Jizerou
ID
N6707
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
65 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
65 m2
Plocha nemovitosti
297 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Norbert  Polách

Norbert Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Rokytnici nad Jizerou?

Podobné nemovitosti