Pronájem bytu 1+kk, Praha - Břevnov, Bělohorská, 13 m2

Bělohorská, Praha 6 - Břevnov

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 2 000 Kč zálohy na služby, provize RK 11 00 Kč)

Exkluzivní partneři v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabídka pronájmu světlého bytu 1+kk (13 m2) ve 1. NP cihlového domu s výtahem na Bělohorské ulici v městské části Praha 6, Břevnov. Byt je pronajímán částečně vybavený, včetně kuchyňské linky a dřevěného mezipatra. V bezprostřední blízkosti se nachází tramvajová zastávka Drinopol, odkud se dostanete rychle a pohodlně do centra města.

Pro lepší využití prostoru je v bytě realizováno dřevěné mezipatro. Kuchyňská linka je vybavena lednicí, elektrickým dvojvařičem a digestoří. Plnohodnotná koupelna disponuje sprchovým koutem, umyvadlem, bojlerem na ohřev vody a WC.

Lokalita nabízí příjemné prostředí s perfektní občanskou vybaveností a snadnou dostupností do centra. V blízkosti se nachází dostatek míst pro trávení volného času. Na jedné straně park Ladronka, obora Hvězda či přírodní par Šárka-Lysolaje nebo na straně druhé Pražský hrad, Petřínská rozhledna a mnoho dalších.

Měsíční nájemné za pronájem bytu činí 11 000 Kč, spolu s nájemným jsou účtovány měsíční zálohy na služby (voda, topení, elektřina, odpad, úklid a osvětlení domu) ve výši 2 000 Kč. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu včetně poplatků za služby, tedy 13 000 Kč. Provize RK ve výši 11 000 Kč.

Byt je připraven k nastěhování od 1.5.2024. Rádi Vás uvidíme na osobní prohlídce. V případě zájmu neváhejte napsat či zavolat.

Parametry bytu

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 2 000 Kč zálohy na služby, provize RK 11 00 Kč
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Bělohorská, Praha 6 - Břevnov
ID
902024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
13 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Vratislav Borský

Ing. Vratislav Borský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 6?

Podobné nemovitosti