Prodej bytu 1+kk, Loučná nad Desnou - Rejhotice, 49 m2

Rejhotice

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(Neplatíte provizi.)

Exkluzivní partneři v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

V srdci malebných Jeseníků, leží skvost jménem Údolí Rejhotice. Toto místo, kde se snoubí kouzlo přírody s moderním bydlením, je jako stvořené pro ty, kteří hledají útočiště před shonem moderního světa.

Loučná nad Desnou, je obklopena skiareály a turistickými trasami, které nabízejí nekonečné možnosti pro aktivní odpočinek. Ať už jste fanouškem sjezdových lyží, milujete horskou turistiku a cyklistiku, nebo hledáte klid a odpočinek, tato lokalita vám nabídne vše.

Projekt Údolí Rejhotice představuje 26 horských bytů s komfortním designovým vybavením. Můžete si vybrat z různých dispozic, od 1+kk až po 3+kk, s výměrou od 32 do 88 m2. Některé byty jsou dokonce mezonetové, což přidává další rozměr prostoru a luxusu.

Každý byt je vybaven designovým vybavením, které dokonale ladí s horským prostředím. Budova je kompletně zateplená, včetně nové střechy a plastových oken s trojskly. Podlahové vytápění ve všech bytech zajišťuje, že se v zimě budete cítit útulně a pohodlně. A to není vše. Některá bytová a střešní okna jsou vybavena elektricky ovládanými žaluziemi a markýzou, které vám umožní regulovat světlo podle vašich potřeb.

Ale co by byl domov bez bezpečí a pohodlí? Údolí Rejhotice nabízí dva venkovní bezbariérové prosklené výtahy, nabíjecí stanice pro elektroautomobily a elektrokola a parkovací místo ke každému bytu. A pro ty nejmenší je k dispozici dětské hřiště.

Představte si, jak se procházíte po okolí, obklopeni nádhernou přírodou, a poté se vracíte do svého útulného bytu, kde si můžete vychutnat klid a pohodlí. Ať už plánujete strávit den na sjezdovce, objevovat krásy Jeseníků na kole nebo pěšky, nebo si jen odpočinout a načerpat novou energii, Údolí Rejhotice je to pravé místo pro vás.

Projekt Údolí Rejhotice je místem, kde se můžete odpojit od stresu a shonu každodenního života a načerpat novou energii. Je to místo, kde můžete strávit kvalitní čas se svou rodinou, užívat si přírodu a klidu, a zároveň mít všechny moderní vymoženosti na dosah ruky.

Představte si, jak se probouzíte do nového dne, otevřete okno a nadechnete se čerstvého horského vzduchu. Poté se vydáte na procházku po okolí, kde můžete obdivovat nádherné výhledy na Jeseníky. Po návratu si můžete dopřát relaxaci v pohodlí svého bytu, nebo se vydáte na další dobrodružství.

Údolí Rejhotice je místem, kde můžete žít svůj život naplno. Je to místo, kde můžete najít rovnováhu mezi aktivním životním stylem a klidem a pohodou, které přináší život v přírodě. Je to místo, kde můžete být svobodní, žít své sny a těšit se z každého nového dne.

Vítejte v Údolí Rejhotice, místo, kde se vaše sny stávají skutečností. Rekonstrukce vily jede naplno, termín dokončení je plánován na září/říjen 2023.

Neodkládejte své sny na později. Objevte kouzlo Údolí Rejhotice a zažijte život v harmonii s přírodou. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte psát svůj vlastní příběh v srdci Jeseníků.

Parametry bytu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Neplatíte provizi.
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Rejhotice
ID
321
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
49 m2
Patro
3. z 4
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
49 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Antonín Procházka

Antonín Procházka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Loučné nad Desnou?

Top nabídky

Podobné nemovitosti