Prodej bytu 1+kk, Loučná nad Desnou, 30 m2

Loučná nad Desnou

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Loučné nad Desnou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Představujeme Vám tento podkrovní moderní apartmánový mezonetový byt 1+kk v malebné obci Loučná nad Desnou, který je ideálním místem pro kombinaci bydlení a investice. O rozloze 30 m², tento byt je situován ve zděném domě a nabízí komfortní obytné prostředí.

Byt je nově vybudovaný, datovaný rokem 2018, a vyniká svou moderní architekturou a kvalitním provedením. Jeho mezonetové řešení poskytuje nejen efektivně využitý prostor, ale také zajímavé architektonické prvky, které dodávají bytu jedinečný charakter.

Interiér tohoto bytu byl pečlivě navržen tak, aby co nejefektivněji využil dostupný prostor, čímž je ideální volbou pro jednotlivce nebo pár, který hledá kompaktní, ale zároveň kompletní domov. Aktuálně je byt přizpůsoben pro pohodlné ubytování pěti osob. V horní části bytu se nachází místo pro klidný spánek čtyř osob, zatímco v dolní části lze ubytovat pátou osobu na rozkládacím gauči. Otevřený obývací prostor s kuchyňským koutem je plně připraven pro Vaše kulinářské výkony a společné chvíle. Prostor je dostatečně flexibilní, aby poskytl místo pro relaxaci i práci.

Součástí nabídky je soukromé parkoviště přímo před domem, což přidává k pohodlí a bezpečnosti bydlení. Kromě toho, k domu patří i společná zahrada, která nabízí příjemné venkovní prostředí pro relaxaci a odpočinek.

Lokalita Loučná nad Desnou je vyhledávaná jak pro trvalé bydlení, tak pro rekreaci a turistiku, díky své blízkosti k přírodním krásám Jeseníků. To činí z bytu atraktivní investici pro krátkodobé pronájmy a poskytuje potenciál pro výdělek z turistického ruchu, zatímco Vy nevyužíváte byt pro osobní potřebu.

Tento mezonetový byt je připraven k okamžitému nastěhování s minimálními dodatečnými investicemi. Nečekejte, a kontaktujte nás ještě dnes, abyste si mohli tento krásný byt prohlédnout a pocítit jeho jedinečnou atmosféru na vlastní kůži.

Parametry bytu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Loučná nad Desnou
ID
35
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
30 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Odhadce Bronislava Švédová

Dolní Studénky 149, Dolní Studénky

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Jiří Schovánek

Jiří Schovánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Loučné nad Desnou?

Top nabídky

Podobné nemovitosti