Prodej rodinného domu, Metylovice, 130 m2 (ID: 1899142)

Metylovice

8 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 461 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Metylovicích

Informace k domu

Nabízíme Vám k podeji velmi hezký a vkusný rodinný dům s garáží a parkovacím stáním a novou FVE o vnitřní dispozici 3+KK a obytné ploše 130m2 v malebném podhůří Beskyd, v klidné části obce Metylovice.
Dům je moderní, úsporný díky fotovoltaickým panelům, umístěným na střeše, kvalitnímu zateplení a oknům s trojskly s venkovními žaluziemi, je velice kvalitně postaven a nabízí tak vše co si investor, nebo rodina může přát.
Dům stojí na pozemku o velikosti 1.059m2, který je slunný, v zadní části domu svah, který tak zaručuje majitelům soukromí a přístřešek pro uskladnění dřeva a zahradní techniky.
Už při vstupu na Vás dýchne atmosféra hezkého domova. Z chodby je přímý vstup do technické místnosti (zázemí pro pračku / sušičku a FVE) a samostatné WC.
Centrální místností je velký obývací pokoj s krbovými kamny, který je propojen s jídelnou a velmi hezkou kuchyní se všemi potřebnými spotřebiči (varná deska, vestavěná myčka a lednice, vestavěná mikrovlnka a trouba) a praktickým ostrůvkem. Z kuchyně je výstup na zastřešenou terasu s posezením, která je propojena také se zahradou.
V klidové části domu se nachází prostorný, slunný dětský pokoj, ložnice, velká koupelna se sprchovým koutem(bezbariérovým) , vanou, bidetem a dvěmi umyvadly, komora pro uskladnění dalších věcí.
Tepelný komfort dále zajišťuje podlahové topení po celé ploše obývacího pokoje a kuchyně, a dále i krbová kamna.
Příjezd a přístup k domu je celoročně bezproblémový, po místní komunikaci. Připojení vody je z veřejného vodovodu, přípojka kanalizace z rodinného domu je zaústěna do septiku, napojení na místní kanalizaci v dohledné době bez omezení. Vjezd k domu přes elektronickou bránu po zámkové dlažbě.
Celková atmosféra domu je velice příjemná a milá, možnost ranní kávy na terase a i hezky udržovaná zahrada umocňuje pocit klidu a pohody v krásném a čistém prostředí Beskyd.
V blízkosti se nachází velké množství turistických cílů a je ideálním výchozím bodem pro milovníky přírody, turistiky a pro aktivní odpočinek, jako jsou běžky, lyže, golf, nebo kolo.
Obec Metylovice disponuje veškerou občanskou vybaveností jako je školka, škola, tenisový klub, knihovna, klub seniorů, tělocvična, praktický lékař pro děti a dospělé a několik zájmových spolků.
V případě zájmu o prohlídku, nebo další informace volejte kdykoliv i o víkendu a svátcích.
Financování zajistím smluvním partnerem, splupracujícím se všemi bankovními institucemi.

Parametry domu

Cena
8 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Metylovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1059 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Bc.Šárka Radová Blažejová

Bc.Šárka Radová Blažejová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Metylovicích?

Podobné nemovitosti