Prodej rodinného domu, Černovice, Bělohrobského, 200 m2 (ID: 1898784)

Bělohrobského, Černovice

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Černovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům 5+1 ve městě Černovice u Tábora. Dům se nachází v blízkosti krásné přírody kraje Vysočina a svou historií sahá do 19. století. Ve městě je dostatečná občanská vybavenost (pošta, školka, škola, obchody, restaurace, přírodní koupání). Toto místo nabízí pohodlné, klidné bydlení v přírodě, ale s benefity fungujícího města.
Stávající dispozice byla přizpůsobena provozování penzionu, každá z místností v patře má své vlastní sociální zařízení, v přízemí se nachází nově zrekonstruovaný samostatný pokoj s kuchyňskou linkou a vlastním sociálním zařízením, který by mohl sloužit pro návštěvy nebo jako garsoniéra pro rodiče. Internetové připojení je v celém domě.
Přízemí- chodba: prostorný obývací pokoj (společenská místnost) s krbovými kamny, plně vybavená kuchyňská linka, malý bar, dvě samostatné toalety, technická místnost, výše zmiňovaný zrekonstruovaný pokoj s kuchyňským koutem a vlastním sociálním zařízením (toaleta, sprchovací kout). Kotelna s novým plynovým kotlem. Patro - tři prostorné pokoje (rekonstrukce v roce 2015), každý s vlastní koupelnou a toaletou. Koupelny u těchto pokojů by mohly po úpravách sloužit např. jako šatny. Dům je prostorný, pohodlný, postupně zrekonstruovaný. Zahrada je oplocená s krytým posezením, které poskytuje soukromí. Na pozemku dvě parkovací stání.
IS: elektřina v mědi, vodovodní i kanalizační řad v plastu, plyn, vytápění novým plynovým kotlem, ohřev vody bojlerem (plyn i elektřina). Veškeré rozvody jsou po rekonstrukci. Nové ústřední topení je v mědi.
Možností využití této nemovitosti je více – vlastní bydlení, pokračovat v provozování ubytování nebo obě tyto varianty propojit.
Informace o PENB bude doplněna, nyní uvedena třída G.
Tábor 25 km, Pelhřimov 27 km, Veselí nad Lužnicí a Jindřichův Hradec 30 km

Parametry domu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Bělohrobského, Černovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
569 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petra Pytliková

Petra Pytliková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černovicích (okr. Pelhřimov)?

Podobné nemovitosti