Prodej rodinného domu, Karlovice, 102 m2 (ID: 1898678)

Karlovice

4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Karlovicích

Informace k domu

Nabízím Vám jedinečnou koupi rodinného domu nebo chalupy v turisticky vyhledávané lokalitě Jeseníku.

Nemovitost se nachází v obci Karlovice, která je položena v malebném údolí. Lokalita je hojně navštěvována turisty. Přes obec vede hlavní cyklostezka směr Karlova Studánka (15 km) a Praděd (26 km). V dojezdové vzdálenosti 8 minut automobilem je první velký lyžařský vlek se sjezdovkou. Zde také můžete navštívit bobovou dráhu. Ve vzdálenosti 25 minut od domu je pak velký Ski areál Kopřivná se sedačkovou lanovkou.

Dům je velmi útulný, má tři obytné místnosti, dvě kuchyně, kotelnu a velkou spižírnu. Je po rekonstrukci venkovní fasády, střechy a má nové okna. Vnitřní rekonstrukcí prošla otopná soustava, elektřina v mědi, nová kuchyňská linka zhotovena na míru s vestavěnými spotřebiči. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva nebo kotel na plyn. V obci není zaveden plyn, a tak je na zahradě vybudovaný zásobník plynu. Dům je odkanalizován do jímky. Voda je z vlastního vrtu. Na hranici pozemu je však obecní přípojka vody.

U domu je postaven samostatný apartmán, který majitel pronajímá turistům. Apartmán má dvě obytné místnosti, kuchyni a velkou garáž, která se dá přebudovat, jako obývací pokoj, čím vznikne pro turisty větší komfort.

Podrobné informace Vám sdělím telefonicky nebo osobně.

Parametry domu

Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Karlovice
ID
00208
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3440 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Jan Suchomel

Ing. Jan Suchomel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlovicích (okr. Bruntál)?

Podobné nemovitosti