Prodej chalupy, Albrechtice nad Vltavou, 143 m2

Albrechtice nad Vltavou

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Albrechticích nad Vltavou

Informace k domu

Přejete si zpomalit a splnit si sen většiny z nás? Bydlení v zemědělské usedlosti, o které jsou první zmínky již v roce 1640 s typickým jihočeským nádvořím, bude to pravé pro vás.

Obec Údraž se nachází 20 minut jízdy od Písku a ukrývá poklad za klasickými venkovskými vraty v podobě s citem zrekonstruované zemědělské usedlosti na okraji obce. Díky své poloze je obklopena blízkou přírodou a řeka Vltava je doslova za lesem. Vede k ní krásná jen 15 minut dlouhá procházka. Toto místo tak přímo vybízí k pomalejšímu stylu života anebo k zajímavé podnikatelské příležitosti. Místo je jako stvořené pro farmaření či jako svatební penzion.

Usedlost stojí na pozemku o celkové výměře 2 854 m2 s možností dalšího odkupu přilehlého pozemku za stodolou takřka 5 000 m2. Obytná budova je rozdělena na dvě části a každá z nich má mimo jiné i samostatné vstupní dveře. Celková dispozice je 5+2 s užitnou plochou 143 m2. Při rekonstrukci byly zachovány hlavní dobové prvky jako například kuchyně s kamny. Samozřejmostí je plně funkční vybavení, které splňuje požadavky dnešní doby jako například podlahové vytápění v koupelně, izolační dvojskla v oknech a v neposlední řadě i nová střecha. V přední části obytné budovy se nachází chodba, prostorná kuchyně, ložnice a pokoj. Na přední obytnou část plynule navazuje druhá o dispozici 2+kk, díky čemu můžete velmi snadno vytvořit dvougenerační bydlení. Ostatní zemědělské budovy jsou aktuálně využívány zejména pro skladování.

Rodinný statek prošel částečnou a citlivou rekonstrukcí, kde dřevěné obložení jde ruku v ruce s moderními prvky. Majitelé tak vytvořili nadstandardní dům, který je vhodný k trvalému bydlení. Prostorný dvůr a dobový průjezd tento pocit ještě umocní.

Zdrojem tepla je krb s výměníkem a pitná voda pochází z vlastní studny. V současné době se připravuje také napojení na obecní vodovod. Odpad je sveden do septiku, ze kterého vede přepad.

Pro více informací nebo se zájmem o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Těším se na vás.

Parametry domu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Albrechtice nad Vltavou
ID
LR9
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
143 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
143 m2
Plocha nemovitosti
2854 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bohumil Kubec

Bohumil Kubec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Albrechticích nad Vltavou?

Podobné nemovitosti