Prodej vícegeneračního domu, Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III, Táborská, 185 m2

Táborská, Mladá Boleslav III

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(Kupní cena je kompletní, vč. veškerého realitního i právního servisu - K JEDNÁNÍ!)

Exkluzivní partneři v Mladé Boleslavi

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme Vám víceúčelovou, vícegenerační vilu, rodinný dům v centru města Mladé Boleslavi, stavebně i staticky ve výborném stavu., vhodné pro sídlo firmy, zřízení lékařské, či zubní ordinace, sídlo advokátních či notářských kanceláří, archiv, projekční kancelář, ale samozřejmě taktéž ke klasickému rodinnému bydlení.
Stavba na rovinném pozemku o celkové výměře 744 m2, jejíž součástí je udržovaná zahrada. Ve zvýšeném přízemí se nachází bytová jednotka cca 80 m2, zvýšená výška stropu 3,10 m, V patře druhá bytová jednotka totožných rozměrů a v půdním prostotu, který se přímo nabízí pro další vestavbu bytových, či jinak využitelných prostor, se nachází ještě jedna obytná místnost s kuchyňskou linkou. Celý dům je kompletně podsklepen a podzemní klenuté prostory jsou podchozí, rozděleny do několika místností. Na pozemku stojí také zděná garáž, která může sloužit i jiným účelům, např. jako dílna.
Vytápění celé stavby zajišťuje plynový kotel Junkers 105 W, umístěný v technickém sklepním prostoru., odkud jsou tepelné rozvody vedeny do bytů, k jednotlivým deskovým radiátorům. Voda je ohřívána elektro bojlerem 200 l, umístěným tamtéž, elektrický rozvod 220 V je rozdělen na dva samostatné okruhy. Rozvod vody a plynu je společný pro celý dům, ale je zde možnost, zokruhovat, tedy samostatně energeticky měřit jednotlivá podlaží, resp. jednotlivé bytové jednotky podružnými měřidly. Komínové těleso tvoří 2 průduchy, jeden je žáruvzdorně vložkovaný. Střešní krytina je zánovní, z r. 2002, pálená taška Bramac, parozábrana, krovy původní, suché, v dobrém stavu, plastová okna. Veškerá občanská vybavenost ve velmi krátkém pěším dosahu, Magistrát města MB, ZŠ, MŠ, veškeré úřady, pošta, MHD, nákupní centrum Bondy, Dům kultury, několik advokátních kanceláří, restaurace, aj.. Jelikož aktuálně není vytvořen energetický štítek PENB, uvádíme ze zákona třídu G. Kupní cena je otevřena k jednání, v případě zájmu zajistíme financování na míru dle Vašich reálných možností, právní oblast jistí advokátní kancelář. V případě zájmu jsem Vám k dispozici, kontaktujte prosím makléře.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Kupní cena je kompletní, vč. veškerého realitního i právního servisu - K JEDNÁNÍ!
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Táborská, Mladá Boleslav III
ID
00145
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
450 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Plocha budovy
123 m2
Podlahová plocha
185 m2
Plocha nemovitosti
744 m2
Plocha zahrady
493 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Helena Záveská

Helena Záveská

Na Radouči 1243, Mladá Boleslav II

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Helena Záveská

Helena Záveská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Mladé Boleslavi?

Podobné nemovitosti