Prodej rodinného domu, Morkovice-Slížany, 100 m2

Morkovice-Slížany

1 390 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 6 624 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Morkovicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízím ke koupi rodinný dům v klidném prostředí městyse , který disponuje prakticky veškerou občanskou vybaveností i velmi dobrou dopravní infrastrukturou (Brno - 53 km, Kroměříž - 18 km), jen pár km je nájezd na dálnici. Jedná se o nemovitost, která je určena k rozsáhlé rekonstrukci, je dlouhodobě neobydlena, popř. k demolici, čímž získáte nádherný pozemek pro novostavbu. Velkou výhodou je, že všechny IS jsou zavedeny, popř. jsou na hranici (dům je napojen na obecní vodovod a elektřinu, odpady jsou svedeny do septíku, ale předpokládá se napojení na obecní kanalizaci, která je v obci zavedena).
Zdivo domu je smíšené (pálené cihla, vepřovice i kámen), izolace zde není, zdivo vykazuje známky vlhkosti, podlahy jsou prkenné , stropy trámové dřevěné s rákosem, krov i střešní krytina původní ve špatném stavu. Vstup do domu je přes průjezd, v 1. NP je veranda, chodba. dvě průchozí obytné místnosti, koupelna s WC , kuchyň, menší pokoj, z chodby se po schodech dostaneme do podkroví a na půdu.
Na dům navazují hospodářské budovy, garáž, dílna, stodola, přes kterou se dostaneme na mírně svažitou travnatou zahradu s ovocnými stromy, na jejímž konci je další stodola.
Celkovou plochu tvoří tři parcely (zast. plocha a nádvoří 727 m2, zahrada 794 m2 a další zast.pl. se stodolou 183 m2).
Pro zájemce máme k dispozici podrobnější popis technického stavu včetně pasportu stavby. Pokud vás tato nemovitost zaujala, kontaktujte mne pro více info a případný termín prohlídky.

Parametry domu

Cena
1 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Morkovice-Slížany
ID
21531
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
727 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
1704 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Bc. Jarmila Neubauerová

Bc. Jarmila Neubauerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Morkovicích?

Podobné nemovitosti