Pronájem bytu 3+1, Česká Lípa, Pavla Wonky, 75 m2

Pavla Wonky, Česká Lípa

11 800 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Pronájem bytu 3+1 v osobním vlastnictví 75 m2, Česká Lípa
Nabízíme k pronájmu krásný byt 3+1 o velikosti 75 m2 s lodžií. Byt se nachází v 7 n.p. udržované budovy v klidné části města.
Byt sestává z prostorné vstupní chodby, obývacího pokoje, kuchyně s plynovým sporákem, dvou pokojů, koupelny s vanou, samostatné toalety a spíže. V bytě se nachází také velká vestavěná skříň. Z obývacího pokoje je přístup na lodžii s krásným výhledem do okolní krajiny. Interiér bytu je prostorný a světlý a celý byt je velmi dobrém stavu. K bytu rovněž náleží sklepní kóje.
Parkování je možné přímo před domem. Pár metrů od domu se nachází dětské hřiště, základní škola, mateřská škola, obchody, ale také louky vhodné k procházkám a relaxaci v přírodě.
Měsíční nájemné:
11.800,-Kč + celkem zálohy 4 891 ,-Kč (zálohy na studenou vodu, teplou vodu, teplo, a služby), elektřinu a plyn si nájemce přepíše na sebe.
Vratná kauce (jistota): 25. 000,-Kč. Provize realitní kanceláře: 11.800,-Kč.
Jedná se o ideální volbu pro pár či rodinu, kteří hledají bydlení v klidné lokalitě, ale zároveň chtějí mít rychlou dostupnost do centra města. Bude preferován zájemce o dlouhodobý pronájem.
Nenechte si ujít příležitost k pronájmu tohoto jedinečného bytu ve výborné lokalitě. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
11 800 Kč /za měsíc
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Pavla Wonky, Česká Lípa
ID
0224-NP01295
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Kristýna Andělová

Kristýna Andělová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v České Lípě?

Podobné nemovitosti