Pronájem bytu 3+kk, Kačice, Pod Strání, 69 m2

Pod Strání, Kačice

14 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky)

Exkluzivní partneři v Kačici

Úklidové služby

Informace k bytu

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu, nebo e-mailem. V reakci nám prosím uveďte alespoň základní informace (datum nastěhování, domácí mazlíček, zaměstnání, zda jste kuřák, kolik osob bude v bytě bydlet). Následně se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Představujeme vám k pronájmu moderní byt po celkové rekonstrukci o velikosti 3+kk a obytné ploše 69m2. Byt se nachází v 1. podlaží cihlové domu v dobře dostupné lokalitě plné zeleně Kačice, ul. Pod Strání. Parkování vedle domu.

Exkluzivní příležitost k pronájmu úchvatného bytu v domě s atmosférou. Tento prostorný byt o rozloze 3+kk je velmi světlý, díky velkým oknům, které propouštějí do interiéru dostatek slunečního světla. Na jižní straně jsou elektrické žaluzie na oknech. V bytě je také klimatizace.
Kuchyně je elegantně spojena s obývacím prostorem, vytvářející tak pohodlný a propojený prostor pro vaše každodenní aktivity. Vybavení kuchyně zahrnuje myčku, lednici s mrazákem, elektrický sporák a digestoř, je zde dostatek úložného prostoru. Dále jsou zde dva útulné pokoje nabízející klidné útočiště po náročném dni. V obou ložnicích najdete rovněž velké skříně, která usnadní ukládání vašich věcí. Moderně zařízená koupelna je vybavena sprchovým koutem a umyvadlem, zatímco samostatná toaleta s umyvadlem zajišťuje pohodlí a soukromí pro všechny obyvatele. V předsíni je k dispozici pračka.

Kačice jsou obklopeny zelení, ideální místo pro milovníky procházek a výletů v přírodě. Najdete zde i základní a mateřskou školu - MŠ a ZŠ Kačice. V docházkové vzdálenosti jsou dětská hřiště. Nákupy zajistíte v místních menších obchodech nebo v blízkém Kladně. 2 minuty pěšky je autobusová zastávka Kačice - spojení směr Kladno.
Byt je určený k dlouhodobému pronájmu a je volný k nastěhování okamžitě. Doporučuji prohlídku. Uvádíme energetickou náročnost G - jelikož nemáme doloženo PENB. Doporučuji prohlídku!

Parametry bytu

Cena
14 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Pod Strání, Kačice
ID
02035
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Flatimi Nájmy

Flatimi Nájmy

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Kačici?

Podobné nemovitosti