Prodej ubytování, Humpolec, Horní náměstí, 3480 m2 (ID: 1896613)

Horní náměstí, Humpolec

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info u RK)

Exkluzivní partneři v Humpolci

Informace k nemovitosti

Vyhlášení prodeje výjimečného souboru nemovitostí – rodinný hotel KOTYZA, umístěný v samotném centru města Humpolce. Řadový třípodlažní podsklepený ubytovací objekt „Hotel KOTYZA“ vč. dvorní třípodlažní nepodsklepené ubytovací přístavby vystavěn na vlastních pozemcích o výměře 2.848 m2.

Součástí prodeje je dále řadový dvoupodlažní nepodsklepený bytový dům č.p. 8, umístěn na vlastním pozemku o výměře 761 m2 – vedlejší budova navazující na hotel.

Poslední součástí prodeje je soubor 4 na sebe navazujících rovinných pozemků o celkové výměře 1.734 m2, nacházející se ve dvorní části HOTELU KOTYZA s přístupem z veřejné ulice Na Stupníku.






Původní objekt hotelu postaven v 60. letech s postupnou precizní kompletní rekonstrukcí v období 1996 – 2000, kdy byla provedena částečná změna dispozic hlavní budovy, nové sítě elektro, voda, kanalizace, vytápění vč. vnitřních omítek, nové povrchy podlah a kompletní modernizace všech pokojů, v roce 2007 provedena výstavba dvorní přístavby, nový výtah, nová okna, rekonstrukce kotelny, v roce 2016 provedena modernizace koupelen ve všech pokojích, v roce 2020 zateplení fasády a oprava lodžií. Objekt je velmi dobrého až nadstandardního stavu s nadstandardním vybavením (kvalitní nadstandard osvětlení, kamenné obklady a kamenné povrchy podlah, dřevěná okna z ušlechtilého dřeva s izolačními trojskly), odpovídající průběžné pravidelné údržbě a modernizaci všech prostor a kvalitnímu zateplení celého objektu včetně střechy umožňující nízké energetické náklady na vytápění.

V hotelu včetně dvorní přístavby se nachází: 41 pokojů se soc. zařízením na každém pokoji (3x jednolůžkový pokoj, 28x dvojlůžkový pokoj, 10x třílůžkový pokoj s celkovou kapacitou 89 lůžek + 4 přistýlky), kuchyně s vybavením, restaurace s kapacitou až 100 míst, velký salónek pro 40 míst, malý salónek pro 20 míst, lobby bar pro 36 míst, venkovní letní terasa pro 60 míst, teplý bufet pro 44 míst a rozlehlé parkoviště s kapacitou 40 míst k stání a 10 garáží.

Z hlediska konstrukčního se jedná o žb. sloupovou konstrukci skeletu s vyzdívkou obvodových stěn.

Okna jsou převážně dřevěná s izolačními trojskly a v malém počtu do dvora v 1.NP plastová rovněž s izolačními trojskly. Vytápění je ústřední plynovými kotly. Ohřev vody je ústřední centrálním el. boilerem a lokální el. boilery.
Každý pokoj má vybavení – trezor, fen, TV, velmi kvalitní nábytek, zátěžový koberec, z větší poloviny 41 pokojů má lodžii.
Koupelny v pokojích jsou vybaveny sprchový koutem (v apartmánech vana) a splachovacím závěsným WC.

V 1.PP hlavní budovy jsou skladové a provozní prostory restaurace a také výrobní prostory připravené pro provoz pekárny a cukrárny s přístupem ze dvora.

Hotel v plném ekonomickém provozu.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info u RK
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Horní náměstí, Humpolec
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
3480 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LAGIS REAL s.r.o.

Železná 545/5, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Michal Skuhra, MBA

Ing. Michal Skuhra, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Humpolci?

Podobné nemovitosti