Prodej vily, Praha - Březiněves, Vraní, 242 m2

Vraní, Praha

23 939 776 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 114 090 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Praze

Stěhovací služby

Informace k domu

Lukrativní vila s označením RD 94 se nachází v unikátním rezidenčním projektu Greenland Březiněves v pražské Březiněvsi. Jedná se o vilu s velkorysými dispozicemi 6 + kk, komfortní garáží až pro 2 auta a velikostí zahrady 614 m², která maximálně respektuje soukromí svých obyvatel.

Vila má v přízemí prostorný obývací pokoj s kuchyní, samostatný pokoj, koupelnu se záchodem, technickou místnost, šatnu, prádelnu a spoustu užitného prostoru v zádveří či pod schodištěm. Ve druhém nadzemním podlaží se nachází ložnice koncipovaná jako master bedroom s koupelnou a šatnou, další tři pokoje a samostatná koupelna s WC. Dům je svou koncepcí vhodný také pro vícegenerační soužití.

Standardní vybavení vily je na velmi vysoké úrovni. Samozřejmostí je tepelné čerpadlo a vytápění podlahovým topením v celém domě a okna s izolačním trojsklem Součástí je také komín včetně přisávání a příprava na krb, retenční nádrž na 5 m³ dešťové vody nebo skrytá příprava na venkovní žaluzie.

Terasa domu je navržena jako přirozené rozšíření obývacího pokoje, HS portály vedoucí do zahrady zajišťují přirozené denní osvětlení a navozují pocit volného prostoru.

Více o projektu – www.greenland-brezineves.cz


Lokalita

Městská část Praha 8 – Březiněves leží na severním okraji Prahy v sousedství Dolních Chaber, Čakovic a Ďáblic.

Březiněves disponuje komplexní občanskou vybaveností a skvělou dopravní dostupností. Nachází se zde mateřská školka, nákupní centrum s lékárnou i mnoho restaurací. V brzké době bude také zahájena stavba základní školy.

Březiněves je obklopena zelení a nabízí dostatek místa jak pro odpočinek a relaxaci, tak i aktivní sportovní vyžití. Je zde polyfunkční venkovní hřiště s umělým povrchem, fotbalový klub TJ Březiněves, tenisové kurty, beachvolejbalové hřiště, nebo fitness centrum.

V nedalekých Letňanech, vzdálených pouhých 5 minut jízdy, se pak nachází OC Letňany, multikino, sportovní areál se zimní halou a aquacentrem a také stanice metra C. Ještě blíž jsou pak možnosti nakupování v Globusu Čakovice. Pro cestu do centra metropole lze využít také nedaleké stanice metra Ládví, Střížkov nebo Letňany.

Právě díky občanské vybavenosti a skvělé dostupnosti se Březiněves stala v posledních letech vyhledávanou rezidenční lokalitou v Praze.

V rámci projektu Greenland Březiněves jsou dále ve výstavbě také dvojdomy M (141,5 m²) a L (145,6 m²) a také další 2 samostatně stojící vily typu XXL.

Detaily projektu naleznete na webu: www.greenland-brezineves.cz

Parametry domu

Cena
23 939 776 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Vraní, Praha
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
242 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
242 m2
Plocha nemovitosti
614 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Olga Karešová

Olga Karešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze?

Podobné nemovitosti