Prodej rodinného domu, Rožnov pod Radhoštěm, 138 m2

Rožnov pod Radhoštěm

8 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 126 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Rožnově pod Radhoštěm

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží a zahradou v jedné z nejžádanějších lokalit v Rožnově pod Radhoštěm na ulici Slezská.

Dům o dispozici 4+1 s neprůchozími pokoji a podlahovou plochou 138 m² nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu. V přízemí se nachází zádveří s vestavěnými skříněmi, prostorná chodba, samostatná toaleta, hala, moderní kuchyně s jídelním stolem, obývací pokoj se vstupem na zastřešenou terasu, ideální pro relaxaci a grilování, pokoj pro hosty, který lze využít i jako pracovna nebo herna, a koupelna s vanou. Dále je zde schodiště do patra, kde naleznete halu, dětský pokoj, ložnici s podkrovním úložným prostorem (šatnou) a druhý úložný prostor (komora) se vstupem na terasu v patře.

Dům je podsklepený se zastavěnou plochu 104 m². V suterénu se nachází garáž pro pohodlné parkování vašeho vozu, prádelna, kotelna a sklad. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel, ohřev vody bojler kombinovaný s vytápěním. V roce 2000 proběhla výměna střešní krytiny za pozinkovaný plech, dále v roce 2017 prošel dům rozsáhlou rekonstrukcí, která zahrnovala rekonstrukci kuchyně, koupelny a toalety, výměnu oken, nové rozvody elektřiny a topení, instalaci nových topných těles, plynového kotle a bojleru, nové vnitřní omítky a výmalby, a novou vnější výmalbu a obklady.

Za zmínku stojí také prosluněná zahrada o rozloze 630 m² s vyvýšeným záhonem ideálním pro pěstování květin a zeleniny a zastřešeným posezením vyrobeným z palet.

Tento rodinný dům nabízí komfortní bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti.

Parametry domu

Cena
8 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Rožnov pod Radhoštěm
ID
BE24018
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
138 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
138 m2
Plocha nemovitosti
734 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BONA ELECTA

Štefánikova 1163/12, Valašské Meziříčí - Krásno nad Bečvou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alena Hefková

Alena Hefková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rožnově pod Radhoštěm?

Podobné nemovitosti