Prodej rodinného domu, Dolany, 146 m2

Dolany

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Dolanech

Informace k domu

S výhradním zastoupením majitele si Vám dovolujeme nabídnout tento rodinný dům 4+kk o podlahové ploše 146 m2, který se nachází v obci Dolany. Dispozice domu: vstupní chodba, technická místnost, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, dvě koupelny, ložnice, dětský pokoj a pracovna. Na pozemku se dále nachází plnohodnotná garáž o podlahové ploše 63 m2 pro dva automobily a zázemím pro zahradu a příslušenství k bazénu. Velkou výhodou je zahrada se vzrostlými stromy a velká terasa v zadní části domu, jenž dodává soukromí a komfort.
Dům byl dokončen v roce 2005. Ohřev vody je zde zajištěn pomocí solárních panelů, vytápění domu plynovým kotlem, podlahové topení a případně krbovými kamny. Dalším nesmírným bonusem tohoto domu je centrální vysavač, infrasauna, bazén, zimní zahrada, zavlažovací systém, parkování až pro osm aut a výborná dostupnost na dálnici D11 (7 km). Vzdálenost od Pardubic pouhých 11 km a Hradce Králové 15 km. Rodinný dům se nachází na klidném a lukrativním místě. V případě potřeby zajistíme zdarma nejvýhodnější financování na trhu. Přijďte na prohlídku! Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104928.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Dolany
ID
N104928
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
209 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
146 m2
Plocha nemovitosti
2498 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jan Kmoníček

Jan Kmoníček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolanech (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti