Prodej dřevostavby, Vrbovec - Hnízdo, 115 m2

Vrbovec, Hnízdo

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Vrbovci

Informace k domu

Hledáte moderní a prostorný domov v klidné lokalitě s rychlým přístupem k rakouským hranicím? Představujeme vám exkluzivní samostatně stojící bungalov v části obce Vrbovci-Hnízdě, který vás okouzlí svým promyšleným designem a slunnými prostory.

Dům o dispozici 4+kk byl postaven před třemi lety. Pozemek se pyšní rozlohou 1060 m2, z čehož zastavěná plocha je 164 m2 a podlahová plocha obytných místností dosahuje 115 m2.

Při vstupu do domu vás přivítá prostorná předsíň, která vede do elegantně řešené chodby s vestavěnými skříněmi. Z této chodby je přístup do každé neprůchozí místnosti v celém domě. Jsou tu dva podobné pokoje, třetí pokoj nabízí vstup na zahradu, takže je vhodný jako ložnice nebo pracovna. Společenskou místnost domu tvoří kuchyně, jídelna a obývací pokoj, kde je přichystán komín na budoucí krb pro milovníky útulných večerů. Odtud je vstup na terasu, která je předchystaná na zimní zahradu. Dále je tu jedno samostatné WC, technická místnost a koupelna, kde je jak vana, tak sprchový kout a další WC. Dům je ideálně vyřešen, aby tu měl každý své soukromí a komfort.

Vytápění je podlahové a o teplou vodu pro celou rodinu se postará 140 l bojler. Dům je navržen s ohledem na maximální využití denního světla je vybaven moderními technologiemi, včetně kamerového systému a zavlažování zahrady, ovládaných přes mobilní aplikaci. Součástí je i garáž s možností parkovat i před ní. Do garáže se dá vejít i z terasy. Půda nabízí opravdu spoustu místa k úložnému prostoru.

Pozemek je vybaven nádrží na dešťovou vodu. Místo běžné kanalizace zde najdete ekologické řešení s jímkou a čističkou, které je téměř bezúdržbové. Příprava na klimatizaci je již hotová ve všech místnostech, stačí jen dokončit instalaci. Exteriér domu bude brzy doplněn o betonové oplocení a bránu, které zajistí vaše soukromí, a o jezírko, které podtrhne jedinečnou atmosféru tohoto místa.

Nenechte si ujít šanci vstoupit do domu, kde každý detail byl pečlivě promyšlen pro vaše pohodlí a spokojenost. Tento bungalov je dokonalým místem pro ty, kteří hledají harmonii moderního bydlení a klidu přírody.

S výhodným způsobem financování vám rád pomůže náš finanční specialista.

Váš realitní parťák ve světě nemovitostí.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Vrbovec, Hnízdo
ID
00152
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
164 m2
Podlahová plocha
115 m2
Plocha nemovitosti
1060 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka, Trativod
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXAMO

Pražská 1599/19, Znojmo

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Adam Osička

Adam Osička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje dřevostaveb v Vrbovci?

Podobné nemovitosti