Prodej rodinného domu, Zlatá Olešnice, 74 m2

Zlatá Olešnice

4 160 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 825 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Zlaté Olešnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se vlastníkem rodinného domu v malebné obci Zlatá Olešnice v Libereckém kraji. Tento domov je ideální volbou pro ty, kteří hledají příjemné bydlení s možností aktivního odpočinku v blízkých lyžařských střediscích.

Nemovitost se pyšní užitnou plochou 140 m2 a nabízí optimálně využitý prostor 3+kk, včetně rozestavěné půdní úpravy, která v budoucnu může poskytnout další obytné prostory podle vašich představ a potřeb. Velkým plusem je také rozlehlá terasa o velikosti 40 m2, která je ideálním místem pro relaxaci a rodinné posezení s výhledem na okolní přírodu.

Domov prošel nedávnou rekonstrukcí, při které byla instalována nová plastová okna, střešní krytina a moderní kombinovaný kotel na dřevo a uhlí, což zajišťuje vysokou účinnost a ekonomiku vytápění. Celá obytná část domu byla modernizována, včetně nových rozvodů vody, topení, elektroinstalace a podlahového vytápění, což zajišťuje maximální komfort pro všechny obyvatele. Kuchyň je vybavena novou kuchyňskou linkou a koupelna byla také kompletně zrekonstruovaná.

Velký sklep nabízí spoustu úložného prostoru nebo může být využit pro další účely podle potřeb nového majitele. Vzhledem k lokalitě, která je známá svou blízkostí k lyžařským střediskům, je dům ideální nejen pro stálé bydlení, ale i jako rekreační objekt pro ty, kteří milují zimu a sporty s ní spojené.

Za cenu 4 160 000 Kč získáváte nejen domov v krásné a žádané lokalitě, ale také investici, která si udrží svou hodnotu díky kvalitě provedených úprav a atraktivní poloze. Nechte se inspirovat poklidným životem v obklopení přírody a udělejte krok k nové kapitole ve vašem životě.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na vaši návštěvu a příležitost ukázat vám vše, co tento nádherný domov nabízí.

Parametry domu

Cena
4 160 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Zlatá Olešnice
ID
00414
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
94 m2
Podlahová plocha
74 m2
Plocha nemovitosti
461 m2
Plocha zahrady
364 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERS reality eu

ERS reality eu

Staroměstské náměstí 141/51, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jaroslav Bureš

Jaroslav Bureš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zlaté Olešnici (okr. Jablonec nad Nisou)?

Podobné nemovitosti