Prodej rodinného domu, Pardubice, Komenského, 110 m2 (ID: 1895513)

Komenského, Pardubice - Pardubičky

8 440 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 223 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Pardubicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům 4+kk v části obce Pardubičky v Pardubicích. Tento dům je ideální pro rodiny s dětmi, které hledají bezpečný a příjemný domov. Dům se nachází v klidné lokalitě a má blízko ke školám, parkům a blízkému centru.
Tento menší přízemní cihlový dům s obytným podkrovím prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2021, nabízí tři samostatné pokoje a obývací prostor s kuchyňským koutem a s přímým vstupem do zahrady. Je umístěn v řadové zástavbě. Celková rozloha pozemku se zahradou činí 256 m2.
Odpad je připojen k městské kanalizaci, vodovodu a vytápění objektu je řešeno úsporným kondenzačním plynovým kotlem s ohřevem vody. Pro chvíle pohody a krásné rodinné atmosféry jsou k dispotici krbová kamna.
Pokud hledáte ideální domov pro svou rodinu, tento dům je pro vás tou správnou volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Více informací u makléře.

Parametry domu

Cena
8 440 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Komenského, Pardubice - Pardubičky
ID
00104
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
110 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
256 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Michal Burian

Ing. Michal Burian

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti