Pronájem bytu 3+1, Praha - Krč, Nad svahem, 125 m2 (ID: 1895276)

Nad svahem, Praha - Krč, Praha 4

39 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Záloha na služby, topení, teplou vodu a energie: 8 000 Kč)

Exkluzivní partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme dlouhodobý pronájem prostorného, příjemného bytu 3+1, s obytnou podlahovou plochou 125 m2, s terasou, garáží a zahrádkou v rodinné vile v ulici Nad Svahem v Praze 4 – Krči.

Dominantou bytu je velkorysý obývací pokoj (45 m2) s jižní orientací a výhledem do zeleně. Ze vstupní haly a navazující chodby jsou dále vchody do kompletně vybavené kuchyně (17 m2) se spotřebiči a dále pak do dvou ložnic (15 m2 a 16 m2). Na zadní ložnici s oknem na východ navazuje šatna (8,7 m2). Všechny místnosti jsou neprůchozí a okny směřují do okolních zahrad, které poskytují klid a soukromí. Koupelna je se sprchovým koutem a s WC. Další samostatné WC je přístupné z chodby bytu. V chodbě jsou praktické vestavěné skříně, je zde i pračka. Z obývacího pokoje a kuchyně je možné vstoupit na balkon, který vede podél dvou stran obývacího pokoje. Z kuchyně je přístupná velká terasa, kterou je možné využívat k posezení, grilování, pěstování květin nebo zeleniny. K terase přiléhá i kus zahrady určené pro využití pro nájemce. Byt se nabízí jako částečně vybavený, je možné jej zařídit vlastním nábytkem a lze jej využít i jako kancelář.
K bytu náleží jedno parkovací stání v kryté garáži, popř. před garáží. Nemovitost je elektronicky zabezpečena. Ulice Nad Svahem je slepá, a proto je velmi klidná. Leží na hraně lesoparku Nad Habrovkou. V této části ulice nejsou parkovací zóny. Krásná lokalita má velmi dobrou dopravní dostupnost, do 10-ti minut pěšky je metro C Budějovická, autobusy MHD, v okolí veškerá občanská vybavenost (Poliklinika, Obchodní centrum). Byt je ihned k pronájmu.

Parametry bytu

Cena
39 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Záloha na služby, topení, teplou vodu a energie: 8 000 Kč
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Nad svahem, Praha - Krč, Praha 4
ID
2024060
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
125 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Open Door s.r.o.

Salvátorská 931/8, Praha 1

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Eva Borská

Eva Borská

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti