Prodej rodinného domu, Znojmo - Kasárna, 80 m2

Znojmo, Kasárna

2 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 11 867 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Znojmu

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi rodinný dům v příměstské části města Znojma. Jedná se o soubor nyní již nevyužívaných objektů sestávajících z obytné budovy a hospodářských staveb.

Stavby jsou zděné, s dřevěným krovem se střešní krytinou z pálené tašky a dřevěnými či betonovými stropy. Dispozice obytné části je nyní 3 + 1, nicméně vzhledem k tomu, že je objekt určen spíše k demolici, popř. celkové rekonstrukci, výsledný stav a podoba bude záležet na vkusu a představivosti nových vlastníků.

Celková výměra nabízeného pozemku činí 1547 m2, z toho část vedená jako zastavěná plocha má rozlohu 705 m2 a poskytuje tak dostatečný prostor pro realizaci nových nápadů. Zbývající část pozemku tvoří krásná velká zahrada.
Dům je napojen na všechny inženýrské sítě.

Kasárna je příměstskou částí města Znojma, kde žije cca 160 obyvatel. Nachází se pouze pár minut jízdy od samotného Znojma. Spádovou základní školou pro tuto lokalitu je ZŠ v Příměticích.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, z tohoto důvodu uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Parametry domu

Cena
2 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Znojmo, Kasárna
ID
E1412Z002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
K demolici
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
296 m2
Plocha nemovitosti
1547 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Ing. Karel Bartušek

Ing. Karel Bartušek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Znojmu?

Podobné nemovitosti