Prodej bytu 1+1, Teplice, Jana Koziny, 38 m2

Jana Koziny, Teplice

Exkluzivní partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Jednopokojový byt v Teplicích s ročním výnosem 7,55%

Velmi rádi tímto nabízíme ke koupi byt o dispozici 1+1+L, který se nachází v lázeňském městě Teplice, ulice Jana Koziny.

Byt je aktuálně pronajat s velmi vysokým výnosem ve výši 7,55% ročně! Jednotka se dá samozřejmě pořídit i bez nájemníků.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně zastávky i parkoviště přímo před domem. Byt má plochu 38 m2 a je v udržovaném stavu. Nachází se v pátém patře domu, který je po celkové rekonstrukci, včetně fasády, zateplení, střechy, plastových oken i výtahu. Topení i teplá voda ústřední, díky čemuž jsou náklady na bydlení velmi nízké. Byt je v družstevním vlastnictví, družstvo BD Trnovany.

Tento byt rádi doporučujeme jako velmi výnosnou investici. Rádi Vám pomůžeme s výhodným financováním. Pokud hledáte bydlení pro sebe, doporučujeme rekonstrukci, se kterou Vám také rádi pomůžeme. Zavolejte a domluvte se na nezávazné prohlídce tohoto bytu!

Cena: 1.270.000,- Kč plus přepis na družstvě

Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G. Prodej bytu 1+1 Teplice, stav je uveden jako dobrý, družstevní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 6. podlaží, z celkového počtu 13 podlaží, topení je řešeno jako ÚT dálkové, o ploše 38 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 1+1 Teplice.

Parametry bytu

Cena
1 270 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Jana Koziny, Teplice
ID
69
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
38 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Ažur

Ažur

Dlouhá 67/39, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

David Gerts

David Gerts

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Teplicích?

Podobné nemovitosti