Prodej bytu 1+1, Teplice, Antala Staška, 35 m2

Antala Staška, Teplice

Exkluzivní partneři v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Jednopokojový byt v Teplicích, ul. Antala Staška

Rád Vám tímto nabízím ke koupi jednopokojový byt, který se nachází v lázeňském městě Teplice, ul. Antala Staška.

Celková plocha bytu - 35 m2, pokoj, kuchyň zvlášť, předsíň a koupelna s WC. Družstevní vlastnictví (Družstvo MÍR). Dům, kde se byt nachází v pátém patře, je v perfektním stavu, plastová okna, zateplení, nová fasáda, střecha, výtah. Byt je v udržovaném stavu, připraven k rekonstrukci dle Vašich představ, se kterou Vám rádi pomůžeme. Ústřední topení i teplá voda, díky čemuž náklady na bydlení jsou velmi nízké.

Výborná občanská vybavenost, včetně školy, školky, lékařů, obchodů, kaváren a restaurací + parkoviště i zastávka MHD přímo před domem. Rád pro Vás zařídím výhodné financování, pomůžu se stěhováním, či zařídím správu bytu při pronájmu.

Zavolejte, rád Vám tento byt osobně ukážu.

Cena: 1.220.000,- Kč plus přepis na družstvu.

Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G. Prodej bytu 1+1 Teplice, stav je uveden jako dobrý, družstevní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 6. podlaží, z celkového počtu 8 podlaží, topení je řešeno jako ÚT dálkové, o ploše 35 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 1+1 Teplice.

Parametry bytu

Cena
1 220 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Antala Staška, Teplice
ID
70
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Ažur

Ažur

Dlouhá 67/39, Teplice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

David Gerts

David Gerts

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Teplicích?

Podobné nemovitosti