Pronájem bytu 4+kk, Plzeň, Na Výhledech, 120 m2

Na Výhledech, Plzeň

30 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

K dlouhodobému pronájmu nabízíme velmi moderní byt 4+kk s terasou, předzahrádkou a dvěma parkovacími místy v nově vybudované části Litic, určené výhradně k bydlení, a to s kompletním zasíťováním, infrastrukturou, veřejným osvětlením i zastávkou MHD. Prostorná bytová jednotka je situována do 1. a současně 2. nadzemního podlaží energeticky velmi úsporné novostavby (třída B). Většinu 1. nadzemního podlaží zaujímá prostorný obývací pokoj, jehož dominantou jsou velká francouzská okna s posuvnými křídly, která nejen příjemně prosvětlí tento prostor, ale zároveň umožňují vstup na terasu a předzahrádku. Navazující kuchyně s jídelnou jsou součástí otevřeného prostoru. Přízemí domu je dále členěno na vstupní chodbu, technickou místnost, toaletu a schodiště vedoucí do patra. Ve 2. nadzemním podlaží se dále nachází tři neprůchozí pokoje, šatna a koupelna s toaletou. Byt je dokončen v nadstandardním provedení, které zahrnuje kvalitní plastová okna s trojsklem opatřená venkovními žaluziemi, podlahové teplovodní vytápění s možností regulace i na dálku prostřednictvím mobilní aplikace, systém řízeného větrání se zpětným získáváním tepla k zajištění přívodu čerstvého vzduchu bez nutnosti větrání a významných energetických ztrát, klimatizaci v každém pokoji, zabezpečovací systém s pohybovými čidly rovněž s možností ovládání na dálku, LED osvětlení, kombinaci kvalitních vinylových podlah a keramické dlažby, interiérové dveře s obložkovými zárubněmi, obklady, či sanitu od renomovaných výrobců. Zdrojem tepla na vytápění a ohřev vody je teplené čerpadlo. V obývacím pokoji jsou navíc krbová kamna. Byt je zařízený na míru vyrobenou kuchyňskou linkou včetně vestavných značkových spotřebičů, a to multifukční elektrické trouby, mikrovlnné trouby, indukční varné desky, digestoře, myčky nádobí, ledničky a mrazáku. Internet s optickými rozvody zajišťuje PilsFree. V místě jsou skvělé rekreační podmínky, dobrá dostupnost městské hromadné dopravy (BUS č. 21), rychlé napojení na dálnici D5 a veškerá občanská vybavenost (56. Mateřská škola, 26. Základní škola a další). Nájemné činí 30.000 Kč/měsíc. Zúčtovatelné zálohy na veškeré energie a služby jsou 3.600 Kč/2 osoby/měsíc, 4.100 Kč/3 osoby/měsíc nebo 4.500 Kč/4 osoby/měsíc. Jistota (vratná kauce) je ve výši 60.000 Kč. Provize RK 36.300 Kč. K nastěhování ihned. Pro bližší informace či domluvení prohlídky volejte na uvedený mobilní telefon.

Pro zjištění rozměrů místností a objektů v prostoru využijte možnost měření ve virtuální prohlídce pomocí ikony pravítka v levém dolním rohu.

Parametry bytu

Cena
30 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Na Výhledech, Plzeň
ID
0773
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
120 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Idea Reality s.r.o

náměstí Republiky 133/19, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Adéla Hoblíková

Adéla Hoblíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti