Prodej rodinného domu, Svitávka, Školní, 178 m2

Školní, Svitávka

5 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 164 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Svitávce

Informace k domu

Hledáte prostorný rodinný dům, kde byste mohli nejen bydlet, ale i podnikat? Potom Vás bude určitě zajímat nabídka rodinného domu v městysu Svitávka ležící kousek od Boskovic. Tento dům musíte vidět.

Dům je samostatně stojící, nepodsklepený a se dvěma podlažími. Celková výměra prodávaných parcel činí 779 m2. Nabízený dům byl vystavěn cca kolem roku 1924.

V roce 2021 proběhla kompletní rekonstrukce bytu 3+1 v 2.NP. Celý interiér bytu působí příjemným, útulným dojmem.
V koupelně vás na první pohled upoutá přírodním kamenem obložený sprchový kout. Ale také zde oceníte voděodolný nátěr na stěnách. Komíny v interiéru jsou opět obloženy přírodním kamenem
V obytných místnostech jsou dřevěné prkenné podlahy. V koupelně a předsíni je položena dlažba s dekórem dřeva.

V 1.NP se nachází sklad a byt 2+1 určený k rekonstrukci, jako celé patro. Tuto část domu lze využít jak k bydlení, tak k podnikání.

Dům je velmi prostorný a náleží k němu další vedlejší stavby – průjezd do dvora, dílna, chladící místnost, čená kuchyně, chlévy, garáž s vysokým stropem.
Neoplocený, zatravněný pozemek vedle domu lze třeba využít jako zahradu.

Vytápění domu je ústřední a řešeno plynovým kotlem nebo lokálně krbovými kamny v dětském pokoji a kamny v kuchyni. V koupelně je podlahové elektrické vytápění. Ohřev vody je řešený plynovým bojlerem umístěným v kotelně.

Městys Svitávka má velmi dobru občanskou vybavenost. Nachází se zde ZŠ, MŠ i hudební škola, kulturní dům, lékaři, obchody. Sportovci ocení moderní, multifunkční sportovní halu.

Je to odtud kousek do Letovic i Boskovic a díky rychlostní silnici a vlaku je zajištěna dobrá dostupnost do Blanska i Brna.
Uvedená cena neobsahuje odměnu makléře.

Možnost převzetí hypotéky s nízkým úrokem.

Zaujala vás nabídka prostorného domu ve Svitávce? Tak mi neváhejte zavolat nebo napsat o prohlídku či více informací. Těším se ná vás.

Parametry domu

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Školní, Svitávka
ID
24010607
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
178 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
779 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Silvie Hynštová

Ing. Silvie Hynštová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Svitávce?

Podobné nemovitosti