Pronájem bytu 1+kk, Praha - Malešice, Počernická, 39 m2

Počernická, Praha 10 - Malešice

15 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Na základě exkluzivního zprostředkování si Vám dovolujeme nabídnout k pronájmu stylový a zrekonstruovaný byt 1+kk o rozloze 39 m2, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží (s výtahem) moderního rezidenčního projektu ByTy Malešice v Počernické ulici, v blízkosti stanice metra Želivského.

Za kvalitu dané bytové jednotky odpovídá dostatek prostoru a maximální komfort pro jednotlivce a páry, kteří nadšené myšlenkou moderního bydlení.

Interiér bytu je tvořen vstupní chodbou, ve které je umístěná velká šatní skříň se zrcadlem. Z levé strany se nachází příjemná disponující vanou koupelna s ventilaci. Dále vstupujete do samostatného částečně vybaveného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jehož vybavenost vestavnou troubou, spotřebiči, lednici a sklokeramickou varnou deskou slouží kladným faktorem pro nastěhovaní bez jakýchkoliv starostí ihned po koupi bytu.

Nabízená nemovitost je mimořádně dobře rozvržena, a různé zóny interiéru jsou tak zajímavě uspořádány, že se člověk v ní cítí opravdu doma. Každá část bytu má svůj jedinečný šarm a nabízí pohodlný prostor pro různé činnosti. Navíc, budoucí majitel bytu má možnost se probudit ráno s výhledem na balkon (4 m2), ke kterému je snadný přístup přes francouzská okna s žaluziemi. Díky východní orientaci může každé ráno zažívat příjemné sluneční paprsky.

Nájemné: 15.500,- Kč / měsíc + poplatky
Je možnost pronájmu soukromého parkovacího místa.

Tento polyfunkční bytový komplex, realizace kterého byla dokončená v roce 2012, je dominantou pražských Malešic. Přirozený centrum dané městské části poskytuje maximum pohodlí pro bydlení tím, že obsahuje obchody, fitness, služby, restaurace a kavárny s předzahrádkami. Doplnění dalšími prvky jako jsou lavičky, dětské hřiště, fontána nebo květináče.

V těsné blízkosti, pouhých 200 metrů od nemovitosti, se nachází krásný Malešický Park, který nabízí příjemné zelené prostředí pro procházky s domácími mazlíčky. Navíc, vedle samotného komplexu naleznete polikliniku s lékárnou. Důležitým faktorem je také vynikající dostupnost veřejnou dopravou díky zelené lince metra (stanice Želivského / Strašnická), což je ve vzdálenosti 10-15 minut pěšky.

Rádi sjednáme pro Vás individuální prohlídku.

Pro více informací kontaktujte prosím realitního makléře dle uvedených kontaktních údajů.

Parametry bytu

Cena
15 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Počernická, Praha 10 - Malešice
ID
00002
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
39 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Yelyzaveta Afienka

Yelyzaveta Afienka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 10?

Podobné nemovitosti