Prodej rodinného domu, Těrlicko, Dvorní, 95 m2

Dvorní, Hradiště

4 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 493 Kč /za měsíc

(včetně provize, poplatku, právního servisu a úschovy kupní ceny)

Exkluzivní partneři v Těrlicku

Informace k domu

Nabízím Vám k prodeji rodinný dům/chalupu v obci Těrlicko Hradiště.
Hledáte kouzelné místo na polosamotě obklopené lesem, kam byste chtěli utéct před ruchem města a vychutnávat si výhled do krásné zahrady, která Vás nabije pořádnou dávkou energie? Hledáte-li klid, relax a odpočinek, pak je tato nabídka určena právě Vám. Chalupa je situovaná na místě, které si hned zamilujete. Zahrada 1.487 m2 nabízí dostatek místa např. na bazén či grilování a posezení s přáteli. Chalupu je možné obývat po celý rok a užívat si tak celoročních radovánek a kratochvílí.
Vstup do chalupy lemuje velká zastřešena terasa, chalupa je obývaná v přízemí, ale podkroví je velké a nabízí další obytné prostory. V přízemí se nachází vstupní chodba, tři pokoje koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC a plynový kotel na vytapění domu a ohřev vody. V obývacím pokoji jsou kamna na dřevo/ možnost vybudovat krb/. Dále je v přízemí mala dílna a spižírna. Voda je z obecního vodovodu, vlastní studna na pozemku, napojena na elektřinu, odpad svedeny do septiku /možnost napojení na kanalizace/. Střecha plech. Nemovitost přístupná po asfaltové komunikaci. zastávka autobusu.
Nemovitost vhodná pro rodinu hledající klidné místo k žití. Zahradu obklopuje les, najdete tam také okrasné stromy, malou kůlnu na nářadí.
V blízkém okolí se nachází velice krásná příroda, Těrlicka a Žermanická přehrada, lesy, možnost cykloturistiky, výletů, koupání houbaření.
Doporučujeme prohlídku tohoto výjimečného místa Pokud Vás nemovitost zaujala zavolejte, ráda Vám zajistím prohlídku.

Parametry domu

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, poplatku, právního servisu a úschovy kupní ceny
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Dvorní, Hradiště
ID
1309/4500
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
129 m2
Podlahová plocha
95 m2
Plocha nemovitosti
1799 m2
Plocha zahrady
1487 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Terasa
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo AZET reality

AZET reality

Vítkovická 3276/2a, Ostrava

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Irena  Jochim

Irena Jochim

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Těrlicku?

Podobné nemovitosti