Prodej bytu 2+kk, Nové Strašecí, Viktora Olivy, 56 m2 (ID: 1894023)

Viktora Olivy, Nové Strašecí

5 660 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 974 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Novém Strašecí

Úklidové služby

Informace k bytu

Prodej bytu v nově vybudovaném komplexu - Rezidence Křivoklátská Nové Strašecí. Kolaudace proběhla v září 2023 a byt je připravený k nastěhování.





V této nabídce naleznete chytře řešený byt č. 106 o dispozici 2kk + balkón, který se nachází v 1NP, s podlahovou plochou 56,4 m2 a balkón 9,9 m2. Byt má ve standardním provedení laminátové plovoucí podlahy, plastová okna, podlahové vytápění, obklady, dlažby a zařizovací předměty koupelny. V ceně bytu je samozřejmostí parkovací stání. Sklep je možné přikoupit.





Možné prohlídky bytu po osobní domluvě. S financováním hypotékou Vám rádi pomůžeme prostřednictvím naší finanční poradkyně.





Tento pětipodlažní bytový dům je vyhotoven ve vysokém standardu pro elegantní komplex městského bydlení. V Rezidenci vzniklo 46 vzdušných bytových jednotek včetně zajímavých ateliérů od dispozice 1+kk až po 4+kk. Většina bytů disponuje vlastním balkonem, přízemní byty krásnými předzahrádkami a v nejvyšším patře jsou situovány nadstandardní bytové jednotky s prostornými terasami.





Developerský projekt se nachází v Novém Strašecí, které je v dojezdové vzdálenosti necelých 20 minut do Prahy po dálnici D6. Město disponuje veškerou občanskou vybaveností a navíc je obklopeno Křivoklátskými lesy, které nabízejí nespočetné možnosti výletů do přírody.

Parametry bytu

Cena
5 660 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Viktora Olivy, Nové Strašecí
ID
00003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Ing. Kateřina Kulštrunk

Ing. Kateřina Kulštrunk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Novém Strašecí?

Podobné nemovitosti