Prodej rodinného domu, Synalov, 102 m2 (ID: 1893883)

Synalov

1 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 484 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Synalově

Informace k domu

Hledáte místo, kde byste mohli začít novou kapitolu svého života? Představujeme vám exkluzivní nabídku rodinného domu 2+1 v obci Synalov, kde na Vás čeká klid venkova s nekonečnými možnostmi vytvoření domova vašich snů.
Na pozemku o celkové ploše 300 m2 najdete dům s užitnou plochou cca 102 m2. Dům sice vyžaduje rekonstrukci, ale právě to vám dává jedinečnou šanci vytvořit si domov přesně podle vašich představ.
Dům nabízí obývací místnost, kuchyň - v procesu přípravy, průchozí pokoj, který může sloužit jako pokoj pro hosty, dětský pokoj nebo pracovnu, WC, koupelnu a technickou místnost. Ideální pro malou rodinu nebo pár, který hledá klidné bydlení s možností vlastního upravení.
K dispozici je také menší zahrádka, která čeká, až ji oživíte svými zahradnickými dovednostmi. Představte si vlastní zeleninový záhon nebo útulný koutek pro relaxaci.
Hospodářské stavení - na pozemku se nachází také stodola, která nabízí mnohostranné využití - ať už jako dílna, sklad, nebo prostor pro vaše hobby.

Synalov je známý svou poklidnou atmosférou a krásnou přírodou. Ideální pro milovníky venkova, turistiku a cyklistiku.
Město Tišnov, kde najdete veškerou občanskou vybavenost, je vzdálené autem cca 15min, Brno cca 40min.

Nečekejte, přijďte se podívat - tato nabídka stojí za zvážení. PENB nebyl zatím dodán, proto uvádíme třídu G.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vás.

Parametry domu

Cena
1 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Synalov
ID
AE1418B001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
300 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace, Septik
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Studna

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Lubor Boudný

Lubor Boudný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Synalově?

Podobné nemovitosti