Prodej rodinného domu, Staré Město, Jamnická, 183 m2

Jamnická, Staré Město

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Starém Městu

Informace k domu

Hledáte rodinný dům k bydlení, investiční příležitosti či prostor pro vaše podnikání?
Koukněte na naší novou exkluzivní nabídku:

Dispozice domu nyní nabízí prostor k bydlení o velikosti 4+kk (kuchyň s jídelnou s krbovými kamny, obývací pokoj s krbem, ložnici, dětský pokoj, koupelnu a 2x WC) ve spodní části budovy. V podkroví je jedna velká plocha (půda), která může být využita pro vybudování dalších pokojů k bydlení. Dům je částečně podsklepen. Vedle domu je postavena garáž. Na zahradě je k dispozici studna s užitkovou vodou na zalévání zahrady.

Dům je napojen na obecní vodovod, odpady jsou svedeny do obecní kanalizace. Vytápění zajišťuje plynový kondenzační kotel a ohřev vody je zajištěn elektrickým bojlerem. Okna jsou plastová (dvojsklo), trámy střechy zdravé - měněny v 60 letech, krytina pálená taška. Dům je zděný, smíšená stavba, síla zdí 50-60cm, u přístavby 30cm bez zateplení. Ze třech stran je na domě provedena hydroizolace. V kuchyni a koupelně byla provedena rekonstrukce včetně nové elektroinstalace.

V obci je zajištěna veškerá občanská vybavenost včetně 9ti-leté školní docházky na ZŠ a MŠ pro nejmenší občany obce. Nedaleko od centra obce naleznete sportovní areál s fotbalovým hřištěm, tenisové a volejbalové kurty. V blízkosti domu se nachází kostel sv. Josefa, obecní úřad, knihovna, autobusová zastávka , Koi restaurace, hostinec U Goje...

Díky poloze a umístění domu v obci je RD vhodný, jak k bydlení, tak zpětnému vytvoření obchodních prostor (dříve potraviny), kancelářských prostor firmy či skladu.

Staré Město svou vybaveností a dostupností je jednou z žádaných lokalit v okrese Frýdku-Místku. Do centra Frýdku-Místku se lze dopravit autem do 6min cca 2,5km, do centra Ostravy 23min cca 24,6km. do centra Havířova 24min cca 17,9km.

Pro další informace či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat, rádi Vás nemovitostí provedeme, případně pomůžeme s financováním prostřednictvím našich finančních poradců. Budeme Vám k dispozici po celou dobu prodeje, zajistíme veškerý právní servis včetně advokátní úschovy a konečného předání nabízených nemovitostí.

Těšíme se na kontakt s Vámi.

Parametry domu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Jamnická, Staré Město
ID
82
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
183 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
183 m2
Plocha nemovitosti
515 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Tomáš Peterek

Tomáš Peterek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Starém Městu (okr. Frýdek-Místek)?

Podobné nemovitosti