Pronájem skladu, Skuteč, Fimberk, 24 m2

Fimberk, Skuteč

2 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně právního servisu)

Exkluzivní partneři v Skutči

Informace k nemovitosti

Máte hodně věcí a málo úložného prostoru? Nevíte kam se sezónním sportovním vybavením? Rádi byste zase vaši garáž, či dílnu užívali k jejich původnímu účelu, ale potřebujete všechny ty věci z ní někde bezpečně uskladnit? Nebo jste drobný živnostník a máte hromadu nářadí a náčiní, které už se domů opravdu nevejde? Pak neváhejte ani minutu a využijte tuto nabídku.
Nabízíme k pronájmu skladovací prostory v prvním patře budovy, velmi dobře přístupné po rampě a střežené kamerovým systémem. Cena 2.500,- bez DPH je za 24m2. V objektu jsou i větší skladovací kóje o ploše 36m2 za 3.000,-Kč bez DPH. Celkovou plochu si tak můžete přizpůsobit dle vlastních potřeb.
Lyže, kola, rafty, rybářské vybavení, nářadí, nástroje i menší stroje, krabice s kde čím,… to vše vám nemusí doma překážet a zabírat lépe využitelná místa. Uložte to do suchého, dobře přístupného a zabezpečeného skladu a uvolněte svůj domácí prostor.
Neváhejte a domluvte si prohlídku. Měsíční cena nájmu je 2.500,- bez DPH a energií. Vratná kauce je 5.000,-.
V případě větší kóje je měsíční nájem 3.000,-, kauce 6.000,-.

Parametry nemovitosti

Cena
2 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Fimberk, Skuteč
ID
00523
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
24 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lukáš Pražan

Lukáš Pražan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Skutči?

Podobné nemovitosti