Prodej rodinného domu, Chotěšov, 138 m2 (ID: 1893209)

Chotěšov

8 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 508 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Chotěšově

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Unikátní příležitost! Koupě pohodlné moderní novostavby patrového domu s malou zahradou v dosahu přírody.

Máte v sobě touhu po klidném životě v harmonii s přírodou? Hledáte nový domov pro svou rodinu?

Exkluzivní nabídka přináší možnost získat rodinný dům, který není jen místem k bydlení, ale zároveň také bránou do světa klidu a pohody s kompletní občanskou vybaveností.

Vítejte ve vašem novém domově, kde se pohodlnost a styl spojují v jednom! Tento úchvatný patrový dům vás okouzlí svou dispozicí a moderním designem. S celkovou podlahovou plochou 138 m2 vám nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení, vaše koníčky, zahradničení nebo prostě jen relaxaci na čerstvém vzduchu.


- 4 samostatné útulné pokoje pro relaxaci a soukromí.
- 2 koupelny s moderním vybavením a kvalitními materiály zajišťují pohodlnost pro celou rodinu či hosty.
- Otevřený obývací prostor propojuje kuchyň a jídelnu, vytvářející ideální místo pro rodinné setkání a společenské události.
- 1 samostatná technická místnost v každém patře zajišťují komfortnější provoz domácnosti.

Útulná zahrada poskytuje prostor pro venkovní aktivity, relaxaci a grilování.
Možnost vytvoření zahradního ráje dle vašich představ a potřeb.
Tento dům se nachází v klidné a přátelské čtvrti, ideální pro rodinný život. Blízkost obchodů a škol přidává na pohodlí a komfortu.

Co dělá tento dům jedinečným v porovnání s jinými nabídkami?

Moderní vybavení: Interiér domu s důrazem na pohodlí a estetiku. Nová kuchyně, moderní koupelny a prostorné ložnice zajistí pohodlí pro celou rodinu. Novostavba s nízkými provozními náklady, špičkové tepelné čerpadlo, klimatizace, to vše malý kousek od Plzně. Nemusíte shánět pozemek a trávit měsíce na staveništi, abyste získali nové moderní bydlení. Sbalíte kufry, dětem plyšáky a bydlíte!

Blízkost přírody: Pro milovníky outdoorových aktivit je okolí domu rájem. Turistické stezky i cyklostezky jsou jen kousek od vašeho nového domova.
Dobrá dostupnost: Navzdory klidnému prostředí je dům dobře dostupný autem jen pár minut od Plzně.

Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít!

Nabízíme vám i výhodné financování s nízkým úrokem. Pokud potřebujete vaši současnou nemovitost nejprve prodat, přizpůsobíme tomu smlouvy a vyřídíme vše s bankou i katastrem tak, aby jednotlivé kroky perfektně navazovaly, takže pro vás bude celý proces bez zbytečného stresu.

Spolu s domem se prodává i sousední parcela 510 m2, získáte tak unikátní možnost bydlení v luxusním novém domě na pozemku 916m2 za cenu novostavby bytu v Plzni.

Parametry domu

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Chotěšov
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
138 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
138 m2
Plocha nemovitosti
406 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Kateřina Matoušková

Kateřina Matoušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Chotěšově (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti