Pronájem bytu 2+kk, Kolín, Zengrova, 49 m2 (ID: 1892552)

Zengrova, Kolín - Kolín IV

15 100 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Exkluzivní partneři v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu krásný moderní byt v projektu Gemini Kolín s perfektní dostupností na nádraží a do centra Kolína. Momentálně probíhá příprava kuchyně. Součástí bytu bude kompletně vybavená kuchyně.

Celkové náklady měsíční náklady na bydlení:

Nájemné - 15 100Kč

Poplatky za služby - 2 600Kč - (voda, topení, úklid, správa domu)

Elektřina - 800Kč - (odběrné místo si na sebe přepisuje nájemce)

Celkem 18 500Kč



Před nastěhováním je třeba uhradit:



1. nájemné - 15 100Kč

Kauci - jistotu - 20 000kč

Provizi za zprostředkování a právní servis - 15 100Kč + DPH

Celkem 50 200Kč
Byt nabízí moderní velká okna pro maximální světlost interiéru a kontakt s přírodou díky balkonů nebo lodžie. Byt má kvalitní vinylové podlahy, podlahové vytápění, velkoformátové obklady a je vybaven kuchyňskou linkou. Po domluvě je možné byt částečně nebo plně vybavit. Bytový dům je kompletně zrekonstruovaný, zateplený, má izolační trojskla, vytápění domu a bytů zajišťuje městský dodavatel energií, a tím vším má dům nízkou spotřebu energie a ve výsledku zaplatíte méně než v běžném domě. Dům je přístupný na klíč. Každý byt má sklep o velikosti 2-3 m2.. Pro rezidenty bude ve vnitrobloku soukromá zahrada, kde bude posezení, místo pro grill, dětské prolézačky a work-outové hřiště na cvičení pro rezidenty Gemini Kolín. Výkres a vizualizace zahrady najdete v galerii.

Z domu se do centra dostanete klidnou chůzí během několika minut. V okolí se nachází obchodní dům, vlakové a autobusové nádraží, střední škola a několik restaurací.

Nájem se sjednává na dobu určitou s automatickým prodloužením. Skládá se vratná kauce ve výši jednoho nájmu + nájemné na měsíc dopředu + provize ve výši jednoho nájmu.

Více informací naleznete na webu Geminikolin.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také video prohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype atd.

For English speaking clients, you can contact us by email or phone for more information.

Parametry bytu

Cena
15 100 Kč /za měsíc
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Zengrova, Kolín - Kolín IV
ID
GK B 3.5 - N
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
49 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Jakeš Development

Jakeš Development

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti