Prodej chaty, Úštěk, Habřinská stráň, 70 m2

Habřinská stráň, Úštěk, Habřina

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.)

Exkluzivní partneři v Úštěku

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Už jste někdy snili o útulném útočišti v srdci přírody, kde každý okamžik přináší pocit klidu a pohody? Takový sen se Vám může stát skutečností v krásné chatě s terasou, která se nachází v malebné lokalitě Úštěk - Habřina.

Tato kouzelná chata, která je po kompletní rekonstrukci, vám otevírá dveře do světa pohody a relaxace. Postavena je z Ytongu a zateplena polystyrenem, na střeše je nová plechová krytina a nabízí Vám pohodlí a komfort, který u většiny chat nenajdete. Chata stojí na pozemku velkém 447 m2 a další pozemek o velikosti 379 m2, který patří k chatě, je přes cestu pod chatou.

Jakmile vkročíte do chaty, uvítá vás prostorná předsíň (12,5 m2), odkud můžete vstoupit na terasu nebo do obývacího pokoje. Obývací pokoj (27 m2) působí nesmírně útulným a velkým prostorem umocněným obkladem ze dřeva s krbovými kamny, která vyzařují teplo a pohodu. Kuchyňský kout (4 m2) je vybavený linkou s dostatkem skříněk, se dřezem a indukční varnou deskou.

Ale to není vše. Z obývacího pokoje se otevírají dveře na velkou terasu (22 m2) s nádherným výhledem do krajiny, kde můžete strávit své volné chvíle s rodinou a přáteli nebo jednoduše jen relaxovat a užívat si chvíle klidu. V přízemí je také koupelna se sprchovým koutem (2,6 m2) a samostatné WC (1,3 m2).

Po schodišti se dostaneme do podkroví, kde najdete útulnou ložnici (22 m2) s vestavěnými skříněmi a postelemi, kde se budete cítit pohodlně.

Chata se nabízí včetně vybavení a nábytku, které vidíte na fotografiích, takže Vám stačí si vzít jen osobní věci a můžete relaxovat.

Zahrada okolo chaty je krásně upravená, je zde prostor pro bazén, parkování a spoustu dalších možností pro vaši relaxaci a zábavu. A nemůžeme zapomenout na druhý pozemek, který nabízí nekonečné možnosti pro vaše kreativní nápady. Můžete se zde udělat další chatu, parkovací místa, umístit sem altán, trampolínu, klouzačku pro děti atd.

Chata je připojena na elektřinu, pro ohřev vody je zde bojler, pro odpad septik a k dispozici je obecní sezónní vodovod (cca od dubna do října). Pro trvalé bydlení bych doporučoval vybudovat studnu.

V okolí je krásná příroda Českého Středohoří, v okolí jsou cyklostezky a turistické trasy. Pouze cca 10 min. chůze od chaty je kemp u jezera Chmelař, kde je písčitá pláž. V Úštěku je velmi dobrá občanská vybavenost. Z Prahy jste na místě za hodinu.

Více fotografií a informací naleznete na webových stránkách, viz fotografie. Přijeďte se osobně podívat a budete určitě příjemně překvapení. Doporučuji Vám prohlídku.

Parametry domu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Habřinská stráň, Úštěk, Habřina
ID
RM24026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
826 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Boris Nikolov

Boris Nikolov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Úštěku?

Podobné nemovitosti