Prodej rodinného domu, Závraty, 127 m2 (ID: 1892246)

Závraty

10 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 375 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Závratech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům v obci Závraty vzdálené pouhých 10 min od centra Českých Budějovic ( obec navazuje na Nové Homole).
Dům je v současné době zcela dokončený a nachází se v nové výstavbě rodinných domů, má dispoziční řešení 4+kk s terasou a pozemek o výměře 815 m2 a stání pro dva osobní automobily.
Dům nabízí nezávislost na dodavatelích plynu a pitné vody. Dům je vytápěn tepelným čerpadlem s přípravou pro krbová kamna a vlastním zdrojem pitné vody. Dům je řešen tradičním způsobem : zděný obvodový plášť z pálených keramických bloků v tl. 30 cm je posazen na betonových základových pasech a doplněn zateplením v mocnosti 18 cm. Nad otvory jsou osazeny keramické překlady a celek je ztužen monolitickými věnci. Dřevěný vazníkový sedlový krov vytváří nosnou konstrukci pro odvětrávaný střešní plášť s keramickou taškovou krytinou na straně exteriéru, pro tepelnou izolaci stropu minerální vatou. Obálka objektu je z hlediska energetického posouzení navržena ve třídě C - úsporná, což spolu s vytápěním tepelným čerpadlem vzduch - voda a krbovými kamny jako doplňkovým zdrojem tepla zajistí dlouhodobý uživatelský komfort. Ten je ještě podpořen podlahovým vytápěním ve všech obytných místnostech a přípravou pro osazení venkovních hliníkových žaluzií nad okny zasklenými izolačním trojsklem. Povrchová úprava nosných stěn i vnitřních zděných příček je většinově řešena omítkami štukovými v interiéru, jemnozrnou v exteriéru, místy je vnější plášť ozvláštněn užitím laťového obkladu z odolného modřínového dřeva.
Dům je již dokončen a připraven k užívání.
Půdorysy domu a další soubory jsou ke stažení u inzerátu v souboru PDF.

Parametry domu

Cena
10 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Závraty
ID
0000003064
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
127 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
815 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo HANZLÍKOVÁ REALITY, s.r.o.

HANZLÍKOVÁ REALITY, s.r.o.

Volejbalistů 1793/3, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Aneta Hanzlíková

Aneta Hanzlíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Závratech?

Podobné nemovitosti