Prodej rodinného domu, Mladkov, 350 m2

Mladkov

3 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 489 Kč /za měsíc
Exkluzivní partneři v Mladkově

Informace k domu

Nabízíme prostorný rodinný dům v centru malebného městyse Mladkov, který je vyhledávanou turistickou destinací v krásných Orlických horách. Tento dům s obytnou plochou přibližně 350 m2 byl postaven v roce 1919 a stojí na pozemku o celkové rozloze 497 m2.

Nyní je dům v započaté rekonstrukci, přičemž byl kompletně vyklizen, proběhla výměna oken a očištění zdí, vybourání podlah apod.. V přízemí nově proběhla instalace sítí (voda, elektřina, odpady), vytápění je plánováno kombinací elektrokotle a krbových kamen s výměníkem. K tomuto účelu byl již nově vyvložkován komín. PENB: G (s ohledem na započatou rekonstrukci nebyl dosud zpracován štítek, proto uvádíme tř. „G“)

Dům je postaven z kombinace kamene a zdiva a jsou zde zachovány krásné historické prvky, jako jsou klenuté stropy a široké špalety. Původní plán zahrnoval kombinaci vlastního bydlení v přízemí a vytvoření apartmánů k pronájmu v horním patře.

V přízemí se nachází zádveří, vstupní chodba, přístup do sklepa a horního patra, dále jsou zde dvě velké místnosti, příprava pro koupelnu, spižírna a vstup do zahrady.

Horní patro je otevřené a nabízí možnost úpravy dispozice podle přání budoucího majitele. Dům je z necelé poloviny podsklepen, přičemž sklep je přístupný jak z domu tak z venku. Sklep disponuje také okny a záměrem současné majitelky bylo jeho přebudování na vinárnu.

Dům má skvělou polohu jak pro klidné rodinné bydlení v krásné lokalitě, tak pro podnikání v ubytovacích službách se skvělou dopravní dostupností oblíbených lokalit na zimní i letní dovolenou – 17 km Dolní Morava, 7 km Pastviny, 20 km Rokytnice v Orlických horách apod.

Uvedená cena je včetně kompletního právního servisu a zajištění financování na pořízení a rekonstrukci této nemovitosti.

Parametry domu

Cena
3 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 4. 2024
Adresa
Mladkov
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
497 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@vitio.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Aneta Novák Ševčíková

Bc. Aneta Novák Ševčíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mladkově?

Podobné nemovitosti